_Mother_ yasemin333 valla canım böyle bir indirime denk geldim ürün 1 hafta boyunca sipariş oluşturuluyor diye geçiyordu daha sonra iptal edildi diye bildiri aldım
058elf _Mother_ bence n11 in işine dönecek bu da parayı bizden çekip değerlendiriyorlar sonra geri yatırıyolar sanırım😂
haziranin25i Alperefet yorumlarına bir bak bence 12-14 ocakta indirim olacak fiyat gerçektir gerçek değilse de iptal ediyorlar 🤭😎
_Mother_ Alperefet aynen bende gördüm ama iptal edilir diye düşünüyorum çünkü bir ara benim öyle oldu 1 hafta boyunca sipariş oluşturuluyor diye geçiyordu daha sonra iptal edildi diye bildiri aldım
_Mother_ cryingbaby inşallah gelir canım valla çok güzel çokta iyi yani sudan ucuz 😂 5 tane seçtim ben birde almak için satın alırken tükendi dedi 😂
Seval22 Alperefet doğru canım fiyatı hatta yüksek bile daha uygundu daha önce burda paylaşmıştım bile uzun zamandır fiyatı böyle satıcıya da sormuştum doğru demişti
Seval22 Ecesuben yanlış değil normalde 75 liraydı daha önceki aylarda kız annelerine duyurmak için post açmıştım kasım ayında alanlar oldu