Azad41 Kızlar sağlık ocağında kilo takibi için gittim tansiyon herşey normal ama 7. Ayıma girdim toplam da 16 kilo almışım. Ama baktığınızda kilo görünmüyor. Dışardan baktığınızda bu kadar kilo aldığım belli olmuyor.
mercimeginanne Azad41 bnde 30. Haftamdayım 10 kilo aldım toplamda ama annem 5 ay sonra ilk kez gördü bide kilo aldım diyorsun hani nerenden almışsın ye biraz dedi inanmadı 😂😂😂 ama bebek- rahim-sıvı-göğüsler falan çoğu kilo oralarda büyük ihtimal ondan dışarıdan belli olmuyor aldıklarımız
bus91 Azad41 yüzün falan şişmedımı canım benım de belli olmuyor 23. Haftadayım 7 kg almışım şimdiden ama tamamı senın değil su var bebek var ödem var dedi doktorum karnın büyükmü benım karnım bıraz ayına göre büyük ona bağlıyorum
Merve__kozz Azad41 ben yok olayım 🙈🙈 35 haftalığım ve 4 kilo aldım bunu 2600 ü bebek kayınvalidem sürekli yemek ye diyor 😂😂 halbuki çokta yiyorum ama sağolsun 2 yasındaki oğlum pek fırsat vermiyor kilo almama 😂
Zeynepreyyan Azad41 kan miktarında artık süt bezlerinin büyümesi . Bebek ,plesenta, suyu filan derken şu anda zaten 7-8 kilodan fazla onlar. Senin aldığın fazla bir kilo olmuyor ☺️
Azad41 Merve__kozz haftasına göre bebeğin kilosu gayet uyumlu canim. Ne güzel işte kilo almamışsın. Bebek kilosu iyiyse sıkıntı yok demektir
Mumsyyy Bende 34 haftadayim 61 kiloyum, 44 ile hamile kaldim, ama gorenler kilo almamissin diyor, cok ekmek yiyorum o aldiriyor sanirim, azalttim ekmegi bu hafta bakalim haftaya kontrol var ne kdr almis olucam
Azad41 Mumsyyy aslında benim iştahım da yok ekmek kullanamıyorum pek. Ama sanırım bebeğin suyu eşi filandır
Ayla_annesi07 Ya kızlar bn 31 haftalıgım 5 kilo aldım doktor çok fazla diyor kızıyor bebeğimin kilosuda 2 kiloya yaklaşmıştır çok oldu kontrole gitmeyeli
Mumsyyy Ayla_annesi07 ben 15 kilo aldim 34 haftada, nasil kiziyorlar 5 kiloya😄 ben doktoruma cok hizli kilo aliyorum endiseleniyorum dedigimde cok rahatlatiyor beni, bazi doktorlar da insanin moralini cok bozuyor, 61 kiloyum suan, kilon fazla degil ama paketli gidalar pilav makarna bryaz ekmek tuketme yuruyus yap dedi..
ogrencianne35 Azad41 tok karın, tuvalete çıkma durumunuz , ustunuz de kıyafet olması hepsi çok etkiliyor kiloyu ve ödem 😒😒😒 ben haftada 1 gün ac karnına tuvalete çıktıktan sonra tartılıyorum ve inanın polar eşofman takımı ustumdeyse 500 gram fazla çıkıyorum
svmm Azad41 ödemin vardır belki merak etme gidiyor kilolar ben 10 kilo ile tamamladım 8 kilosu gitti bile 11 gün oldu
Mel05 Azad41 farkli sorum olcak saglik ocana onlarmi cagriyor yoksa sizmi isdiyorsunuz kilo ile takip edilsin diye?
Bgs Azad41 bende öyleyim 29+4 haftalık hamileyim 14 kilo aldım çok zayıftım zaten hiç belli bile olmuyor kilo aldığım
Adaarda16 Ben 37. Hafta dayım 18 kilo aldım. 60 la hamile kaldım 78dim geçen hafta. Doktor 80 le doğur bari diyor ama alıyorum Valla hamur işi falanda yeniyorum ama ideal kilo 12 15 arası almak gerekiyormuş hamilelikte. Hayırlısı aman bebisler sağlıklı olsunda veririz sonra 🤲😂