Goktug_duha ben bu postta sorumu sormusum yoksa yorummu yapmisim gene sizin sacma sapan postunuza cevap vermisim canim gene diyorum macera arama bana sarma baskalarina sar ben sizin yazdiginiz seylere istinaden cevap vermisim
Chucky Goktug_duha ya Allahaşkına post içine girip benim bebeğimde çok şiddetli tekmelemiuot neden acaba yazdığınız yeri okur musunuz yoksa onunda mı resmini atayım istersiniz ?
Chucky Goktug_duha ahahhahahaa anlatsanıza ne olur ya anlayamıyorum ben Allah İçin 😂 üzülüyorum böyle görünce cidden 😂
Chucky Gulsen4224 yok onu da dalga geçmek için açmış iyiyim diye geçinen insanlara uyuz oluyorum bir de ciddiye alıp cevap vermiş insanlar yazık neyin kafası anlamıyorum
Chucky Gulsen4224 anca Macera arama 😂 macera seviyoruz 😂 ya neyse işte herkes konuşuyor yapacak bir şey yok empatiden yoksun insanlar ne denir
Sumeyye123_ cgla1 canım ben anlamam ama burdaki yorumlara çok sinirlendim sen takma kimseyi boş insan çok bu dünyada bide anne olucaklar sen heyecanlısın tahmin almak istiyosun biliyorum bu bile mutlu ediyo insanı anlamayanlar ruhsuzlar boşver sen 🥰🥰