Chucky Goktug_duha niye bilen insanlar var başına neler gelmiş insanlar var neden bu ön yargı ? Beğenmiyorsanız girip bakmayın böyle postlara her yerde illa bi olay.
Gulsen4224 Chucky illaha bi kaos şart cnm öyle deme saldırı nereye çatsam saldırsam cabası baksana anlamıyorum böyle insanları pozitif iyi bakmak yerine ara bozuculuk millete saldırma çabasındalar 🤷🏻♀️
Chucky Gulsen4224 yok onlara göre bir şeyi bilmek için illa onu okumuş olmak lazım acayip uyuz oluyorum ya kadın bi heyecan sormuş illa bi çomak sokacaklar sanki o bilmiyor neyin ne olduğunu
Ayse2011 Gulsen4224 içleri kötü çünkü birde uğraşacak birşeyleri yok insanların heyecanına bile hasetleniyorlar. Postu görür görmez sırf bakim acaba hangi haset yorumlar olacak diye girdim yazık gerçekten.
Gulsen4224 Chucky aynen öyle cnm benim bilmezler işte yaşayıp görmüşlerdir ilklere öncelik tanımayıp saldırıyorlar böyle allahım akıl fikir versin 🤲🏻😊
Chucky Gulsen4224 hidayete erdirsin demek daha hoş sanki 🙈 akıl fikir versin diyince ne demek istiyorsun diyorlar 😂
Gulsen4224 Chucky oy maşallah ya🥰benim oğlan da 1,5 yaşında kızım olacak fatıma koyacağız ama yanına isim istiyorum eşim koymuyor nasıl olucak bilmiyorum oğlumun adı Erkan kayra kızımıda fatıma ikra olsun diyorum koymuyor 🙈😂sizin belli mi
cgla1 Ebreva https://forum.mutlubebekleriz.com/d/176961-foto-raf-y-kleme bu siteye girin detaylı anlatıyor
N_A_Z_L_I_M Gulsen4224 Canım sana birşey soracağım müsadenle sana fotoğraf atacaktim bir türlü atamadım . Bizim ultrasyon resminde bacak arası dolu biz dedik kesin cinsiyeti erkek ♥️sana sorum şu olacak kızlarda da bu durum var mı acaba.Bu arada 17 haftalık olduk 😊
Chucky Gulsen4224 fatıma ismini çok severim bir kızım saha olsa fatıma koyardım ❤️ İlk kızım Hatice meva adı 😊 bu da erkek olacakmış yiğit Hamza olacak inşallah nasipse
NilayRuya Gulsen4224 https://imgyukle.com/i/HP14Zo bizim cinsiyetimiz belli oldu ama merak ediyorum tahminin tutacak mı 🤗🤭
Nehirimmm06 Goktug_duha kadın heves etmiş burası hamilelik formu değilde dedikodu formumu mu ne soracak başka belki tahminde bulunan olur diye yazmıs Allah akıl fikir versin dicek ne var asıl size Allah azıcık hoşgörü bide saygı versin
Goktug_duha Nehirimmm06 doktorun bilemedigini sizmi bileceksiniz o kadar okuyorlar bilemiyorlarda sizmi bileceksiniz sacma sapan postlardan artık gına geldi yeter ya