Sedaerhan Kızlar az bir zamanım kaldı gibi geliyor bana doğuma çevremdekiler ne kadar uzun sürdü yedi hafta var diyorum ooo daha cokmuş diyorlar bana mı cok az kaldı gibi geliyor 😂sezeryansa 5 normalse 7 diyorum aldıgım cevaplar
Evremadas Sedaerhan Kaçıncı haftadan sonra doğum şeklinize karar veriliyor? Bende 31. Haftamdayım da merak ettim☺️
Tatlianne_ Sedaerhan bende 33+4 haftalık oldum gerçekten zaman su gibi akıp gidiyor etraftakiler oo çok kalmış dese de bana hiç öyle gelmiyor bir yandan artık vücut kendini doğuma hazırladığı için bebek çok baskı yapıyor bı yandan hazırlıklar eksikler hiç bitmiyor kontroller falan derken ben hâlâ nasıl yetistirecem diye düşünüyorum
yenianne140920 Sedaerhan 32+5 oldum bugün doktora gittim heyecan yaptım valla çok az kaldı bence 😂 Yarın odamızı temizleyeceğiz artık dizip evimin temizliğini bitireceğim çünkü zaman çok çabuk geçiyor 🙈
Bittercikolataa Valla şu pandemi döneminde olmasina rağmen zaman çok şükür çabuk geçti 😂 Bizde 34+2 Şaka gibi geliyor hala doğuracak gibi hissetmiyorum ama gerçekler her an kapida hamd olsun🥰🥰😘
sue92 35+5 olduk biz de. Bana da son 1-2 haftadır zaman geçmiyo gibi geliyo. 1 aya kucağımda olacak belki de kızım ama😁😁
Emel91 Bende beklemede kalayım bende 31. Haftayı bitirmek üzereyim ve hastane değişikliği yapcam ona göre ne zaman gitmem gerek bileyim 🙂
BusrAlpay_34 Tatlianne_ gunumuz aynıymış aynı hisler bnde de var çogu herşeyı ız hazır ama bana hiç bişey hazır degıl ve sankı heran doguracakmışm gıbı gelıyo 😒
Tatlianne_ BusrAlpay_34 aynen bende özellikle sabah ev işlerini yaparken ha geldi ha gelecek diyorum bayağı zorluyor artık bakalım hangimiz ki erken davranacak 🤗