irorkay Kızlar sizce can tatlı isteyince erkek, ekşi acı isteyince kız olacak söylemi ne kadar doğru? İnanıyor musunuz böyle cinsiyet söylemlerine? 🙊Ya da sizde neler oldu?
Gozde2625 irorkay ben doğru olduğunu düşünmüyorum 😊benim oğlum olacak ama hamile olmadan önce ne yiyorsam gene aynı devam.Öyle aman aman bir tatlı yeme isteğim olmadı hiç.
Zeyzey1616 irorkay tatlıda yedim ekşide tuzluda bişy farketmedi yani canm erkek olucak bence buna göre belirlenmiyor
civcivimm_ Benimki ilk zamanlar hep ekşi aci seyler isterdi tatlıdan midem bulanırdı son ayimdayim şimdi ise hep tatli istio 😂 cinsiyet erkek
Ght civcivimm_ Benim de aynısı oldu😁5 ay tatlı hicbisey yiyemedim çok tiksindim şimdi sürekli canım tatlı istiyor😋
Hulyya irorkay ben tatlıdan çikolatadan tiksinmiştim görünce bile migdem bulanır gibi olmuştu 15 haftaya kadar canım hep ev yemekleri ve özellikle tavuklu pilav isterdi😁 ve ogluşum oldu 🙏
Tugceynr irorkay Doğru olduğunu düşünmüyorum ama ben hamilelikten öncede ekşi acı severdim tatlı ile aşırı aram yoktu halada öyle. Cinsiyetimiz kız
Eeliff_ irorkay ben bunun ters olduğunu düşünüyorum ben de yakınımda ki komşumuzunda erkek cinsiyetler ama öyle tatlıya düşkünlük yok aksine tuzlu turşu vs tarzı
mmek_2014 Her iki hamileligimde de sürekli ekşi şeyler istedi canım. Çikolata çok sevmeme rağmen midemi bulandırdı. İki çocugumda erkek 😊
neslihann87 irorkay inanmam aslında ama 1 kızım 2 oğlum oldu kızda değil ama erkeklerde hep tatlı istemiştim
Ayseguldt irorkay ekşiden acıdan tuzludan öyle tiksindim ki turşuya aşık bi insandm şimdi görmeye tahamül edemiyom ama bebeğim kız ilgisi yok