gozde_arel burcu1225 zararlı olsa doktor yapmaz alttan muane. Doktor alttan bakmasa da o kanama olurdu. Sonuçta 7 haftada ilişkiye giren de var sağlıklıysa kanama olmuyor ki. Muane de öyle zaten
Eayh Mom8 aynen perinatolojiye gittigimde aksine daha detayli vs rahim incelemesi.icin hep alttan bakiliyor riskli olsa coktan dogurmustum yada ilk çocuğumu düşük yapmistim 😂
Mom8 Eayh valla ya bende şaşkınım nasıl doktorlar varmış birde 10. Hafta demiş ne alakaysa Allah’ım yarabbim😅😅
nazlizci burcu1225 bende ilk 4. Haftamda alttan ultrasonla bakıldım sonra 5 ve 6 haftada da baktı ama hiç bir sıkıntın yaşamadım çok şükür alttan bakmakla alakası yoktur diye düşünüyorum
Tugcekkkkk mhndshnm hayır canım. Yani şöyle söyleyeyim büyük ped değil de günlük ped koyuyorum ve ped tamamen kan olmuyordu.
Yamacin-Annesi burcu1225 gebeliğin bu aylarında altan muayene düşük tehlikesine sebep veriyor 8 haftalikken altan muayene oldum çok kanamam başladı o gün bebeğimi düşürdüm şuan yeniden hamileyim 🙏
irem burcu1225 Alttan muayene kanama yapmaz tahminimce söylüyorum ki bence öyle. Düşükte yaptırmaz. Hiç bir doktor o riski göze almaz. Bence onla bir alakası yok canim.