Aleynalemi Merhabalar😊 Ben 1 aralık regl gördüm ve ben bu hesaplamayı yapamıyorum bi türlü.. 1 aralıktan sonra ilişki olsa bile ve başka zaman dollense bebek yine regl gününün başlangıcından mi sayılmaya başlıyor ve bebek haftaları doğru hesaplamamı oluyor?
mercimeginanne Aleynalemi evet geç dölleme bile olsa son adet tarihinin ilk günü sayılmaya başlanıyor yani 1 aralık
Gulsen4224 Aleynalemi 5hafta 6 günlük bebeğin cnm adetin ilk gününü baz alarak hesaplama yapabilirsin🌸
iremgun Aleynalemi evet eğer erken veya geç döllenme yaşamdıysanız ki bunu ultrasona girdiğinizde doktorunuz söyler her zaman son adetin ilk günü baz alınır. Yarın tam 6+0 oluyorsunuz.
mercimeginanne Aleynalemi ultrasonda anlaşılıyor zaten cnm normal zamanında döllendiyse zaten ultrasonda da aynı çıkıyor. Geç dölleme falan sa 1-2 hafta oynama oluyor doktorunuz göz önünde bulunduruyor onu
Aleynalemi iremgun doktora geçen perşembe gittiğimde 1 aylık demişti ama adet günümü sormadan önce ve bende şaşırdım o yüzden Ultrasyonda görüp 1 aylık dedi üstelik ondan sonra hesaplamada karıştırdım hep 😊
Gulsen4224 Aleynalemi rica ederim cnm ilk günden baz al sen geç döllenme olsada adetin ilk gününden hesaplanır hastaneye gittin mi usg de kaç hafta gösteriyor doktorun bilgilendirir yine 🌸
iremgun Aleynalemi ultrason görüntüsü var mı elinizde. Onun altında genelde yazar işte 4+5 5+3 gibi gibi siz de ne yazıyor?
Aleynalemi Gulsen4224 ultrasyondan bakip 1 aylık dedi ama adet günümü sormadı Ultrasyonda çıktıktan sonra adet günümü sordu ondan bu kadar karıştırdım 😊