kbrMEVA Evet anneler 35+4 oldum bugün kıyafetler dün yıkandı bugün utuluyorum cantami filan hazirlicam ilk cocuhum kız ikinci çocuğumda kız o yuzd n hiç kıyafet almadım sadece 3-6 ay zıbın biberon emzik bez havlu aldım kendime de hastane için normal pijama takımı aldım sizde durumlar ne çantalar hazır mı bu arada 2 subat sezeryen tarihim zaman geçmiyor
Alps kbrMEVA bende 35+6 tahmini doğum 9 Şubat gözüküyor. Hastane cantam daha hâlâ hazır değil. Bende normal pijama takımı aldım. Zaman hızlı geçiyor bana anlamıyorum bile son iki haftadır 😁 sürekli yatıyorum çok halsizim 😌
Elifmmmmm Bende 34 haftaligim tam benimde ikinci kiz daha ne yıkadım ne ütuledim nede eksiklerimizi aldım
kbrMEVA Elifmmmmm 😀😀 ben baya agirlastim artık ilerliyen zamanlar daha çok zorlanmak için aldım çünkü ilk hamileligimde 37 haftaliktim son eksikleri almaya çarşıya çıkmıştım lavaboya gitmekten anlamadım hiç birşey bide bebek daha çok baskı yapiyo şuan bile eksikleri geçen hafta aldım ama eve geldim bacak agrimdan oldum iki gün
Elifmmmmm kbrMEVA o konuda aynen öyle canm bende öyle hatta gece uykularim falanda sifir zombi gibiyim gun içindede. bakalim pandemiden dolayi hafta sonlarında çıkmayınca kaldı :)
kbrMEVA Alps o bendede var canım ama uyuyamıyorum ne gece ne gunduz hayirkisiyla bı dohgum yapsaydım hiç degilse rahat hareket ederdim bel ağrım.cok arttı dur bakalim
Ght Haftadan beri yavas yavaş yapiyorm yine de bitmedi 35+4 oldum ben de bugün Perşembe kontrolüm var bakalim hala yıkanacak biseyler çıkıyor ama genel olarak çantamiz hazır bebişimin tüm kıyafetleri yıkandı utulendi yerleşti benim pijamalar hazır reflü yatağıni, babynesti yıkadım ,kendime yeni kullanılmamış nevresim çıkardım bı onunla bebekimin nevresimini yıkayıp ütüleyecgim bı de evimin temizliği kaldı onu da haftaya annem kayınvalidem eşim yapacak çok pis değil zaten sanki ben herşeyi tamamlamadan gelecek gibi geliyor panik inşallah zamanında sağlıkla gelirler😌
kbrMEVA Ght amin canım masqllah çoğu işi halletmissin bnm bide kızım varta evi son günlerde temizlicem evim hiç c toplu durmuyor heryere oyuncak atıyor dagitiyo
Kzyseda Benimde 35+3 🐣 ilk gebelikten olsa gerek herşey hazır diyebilirim 😂 yıkama, ütüleme, hastane çantası vs işleri 32. Haftada başladım. İki pijama, iki gecelik koydum her ihtimale karşı.