duygu_cvlk canim 37+3tum sabah esimle kontrole gittik hersey yolunda ne bi agri ne bir belirti bi sıkinti olmadigini soyledi 1 hafta sonra cati muayenesi icin cagirdi.neyse o gun gittik geldik aksam oldu bende yine belirti yok agri sizi sanci sadece gun agrilari derler bel agrisi siskinlik onlar vardi.gece saat 11 de dusa girdim sanki doguma hazirlik yapar gibi ki gercekten oyle oldu😊dusumu aldim giyidindim sac bas derken tuvaletim gelir gibi oldu.lavoboya gittim biranda klozete oturasiya bir su bosaldi ben zannettim idrarimi yapiyorum ama su hic bitmiyo surekli akiyo ben korktum eyvah dedim suyum geliyo korkuyla aglamayla esimi uyandirdim suyum geldi diye esim bi panik 😊bu arada saat 11.30du 😊apar topar hastaneye gittik acilden giris yapildi hemen baktilar alttan dogum baslamis aciklik 1 cm.odaya aldilar butun islemler yapildi benim sancilar artmaya basladi. Duramiyorum sancidan birde her gelip kurcaladiklarinda daha da canim yandi 😔epidural oldum gece saat 3 gibi biraz rahatladim sancim hafifledi tavsiye ederim.sabah oldu yok gelmiyo su azaldi suni sanci verdiler epidureli kesip cunku yeterli acilmam olmamisti.bebek tehlikeye girecekti artik.suni sanciyi vermeleriyle saclarimi yoldugumu hatirliyorum.dogum odasina aldilar ikin allah ikin gucum takatim kalmadi artik saat 9 oldu sabah ben hala sanci ikinmakla mahvolmustum.ikinmaktan goz damarim catlamis.beyazina kan oturmustu o derece.9.45 te kizim dunyaya geldi uzun ugraslar sonucu sukur saglikliydi sagsaglim aldim kizimi kucagima.zor ama sonucu guzeldi yavrum icin degerdi😊🙏🏻Allah herkese hayirli saglikli dogumlar nasip etsin insallah 🙏🏻