duygu_cvlk hazal_prensesim2021 bende bugun 1 saat yuruduk vajinamda bicak batmasi var demekki hareketsizlikten vucudum tepki vermiyomus 😅
duygu_cvlk Gozdeseko valla benim nstde bisey çıkmıyo hic sancim olmayinca dogum psikolojisine giremedim hep icimde kalicak gibi bi his var 😂
Gozdeseko duygu_cvlk hahaha imkansıza koşuyorsunuz bence ebediyen benimle kalsın olmaz kucağınıza alacaksınız sağlıkla belkide bir avazda 🤩
Kubra_kbr hazal_prensesim2021 bende 37+3üm. Arada bir bıçak saplamasına benzer ani sancılarım oluyor. Ama geçiyor düzensiz sancılar😅 Tahmini ne zaman doğururuz acaba bi an önce olsa diyorum artık ben 🙈😅
duygu_cvlk Kubra_kbr valla bende bian once kucagima almak istiyorum sabirsizlik oluyo gercekten son gunler
hazal_prensesim2021 Kubra_kbr canım benim.hic olmazdı bugün öğleden sonra kesintisiz vajina bölgemde ağrı var ay doguralim artık çok uzun geldi bana 😀
duygu_cvlk Sevil2204 amin insallah Rabbim en az acı ve sanciyla evlatlarimiza kavusmamizi nasip etsin 🙏🏼
pptya01 duygu_cvlk ilkinde 29 da başladı hele son dönem yalancı sancılar canımı çok yaktı annem bile kime çektin sen ben hastaneye gittim suni aldım ama senin gibi çekmedim dedi şimdi de sancım sızım bitmiyo
istanbul3434 Avakado-34 iç bacaklarindaki kasik kemiklerine binen yükten dolayi iç bacaklarda ve genital bolgedeki kemiklerde hissedilen bi agri. Mesela yataktan kalkarken kasik kemiklerin agridigi icin bacagin daha az tutuyor zorlaniyorsun kalkmakta
Avakado-34 istanbul3434 Evet dediğiniz gibi daha çok iç bacak bölgesinde hissediyorum ben de ve bazen kalçamda. ☺️
Kubra_kbr hazal_prensesim2021 Takip edin kasılmalarınızı düzenli düzensiz olması önemliymş😊Evet doğuralım hayırlısıyla inşllhh ☺️
duygu_cvlk Gozdeseko ay insallah yaa bi an once almak istiyorum beşiğini gördükçe sabirsizlaniyorum bos olmasina tahammulum yok artik 😅