Happy_27 Nursel67 Kiymtaysenur hayırlı olsun bende 8. Haftam daha sizin mide bulantısıyla aranız nasıldı😞
Tkn123 39+4 oğlum hayırlısı ile az kaldı bugün Sancılarım çıktı doktorda bana dua edin kızlar hayırlısı ile gelsin oğlum ve hepinizin inşalalh sağlıkla alalım kucagimiza 😇
Buketkucuk Mihriban_6161 bugün itibari ile 23 haftalık olduk daha yeni detaylı ultrasondan geliyoruuz üç gün oldu, güzel bir kızımız olacak Rabbim’in izniyle💜
Tugcekkkkk Mihriban_6161 14+3 oldum. 13+5te biri için erkek denildi diğeri ise tam belli olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi. Ben özele gittim cinsiyet için hani devlet söylemez diye özel söylemedi ama devlet hastanesindeki doktor söyledi. Hayırlısı ile doğsunlar inşallah
Sevil2204 Mihriban_6161 Amin İnşallah Allah hepimize sağlıkla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏼😊😊
Buketkucuk Mihriban_6161 evet🤍 Biz eşimle sevgiliyken bile kızımızın hayalini kurardık. Erkek olsa da ismini hayal etmiştik kız olsa da. Hep istediğimiz gibi Arven koyacağız Rabbim’in izniyle inşallah🦋