0101sevo Kızlar 2 hafta önce gitmiştik en son 2 haftada karnımın ağırlaştığını hissediyorum bebeğimde maşallah çok sert hissediyorum hareketlerini dönüşleri falan çok kuvvetli hissediyorum birde baskısı aşağı doğru baya can yakıyor var mı bunları yaşayan?😊
MelodiK 0101sevo şuan 35+2 deyim inanılmaz sancılarım oluyordu gittim nstde düzenli sancı 1 cm açıklık çıktı ama durdurdular serum ve hap ile biraz yattım şükür şimdi ikimizde iyiyiz 2.800 gr 48 cm bizim tospik biraz öndeymiş ondan oluyor sanırım tek bir yere baskısıda oluyor baya can yakıyor bu zamanlar ama dayanıcaz artk 🤲🙏
KubosM 0101sevo Geçen hafta 35+5 gittiğimizde 3200dü bizim tospik 🙈 nst sancılarım çıkıyor çatı kemiğim çok ağrıyor tosbiğin hareketleride bir o kadar sertki artık 🙈 bugünde gideceğiz kontrole bakalım ne diyecek doktorumuz
MelodiK 0101sevo evet olabilir artık son haftalar bunlar çok norlmal biraz sancılı ağrılı olucak rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤲🤲🤲
0101sevo Alps kesinlikle çok fazla baskı oluyor bazen yürürken aniden bastırıyor sanki yürüyemiyorum o an 😊
Alps 0101sevo son ana kadar ne olur bilemem ama sezaryenden korkuyorum inşallah normal doğum istiyorum nasip olursa 😊
0101sevo Alps hayır mecburi olcak gibi bebiş tombiş gidiyor çatım çok darmış kan sulandırıcı iğne kullanıyorum birçok sebeb var sanırım sezaryan olucak 😊
0101sevo Alps 34. Haftada 2700 dü baştan beri 2 hafta önde 🧿🥰 Şuan 36 bakalm kaç olmuş tospik yarın gtcez
0101sevo KubosM maşallah tospiğe🤩 bizimde yarın 35+5 bakalm kaç kg olmuş 🤩 Sorma aynı şeyler bendede var acayip sertt hareketler vajinamda baskı yanma var stres yaptım galiba büyüdüğü için bunlar
KubosM 0101sevo Ah tosbişler ya 🙈 bazen öyle bir vuruyorki cidden ayağı dışarıya çıkacak sanıyorum buaralar ayağıyla kaburgalarımı ağzımdan çıkaracak gibi ittiriyor 🙈🙈
MelodiK Feyzaaa1 aynen kuzum adet sancısı gibi kasıklarıma vuruyor çok fazla sürmüyor geçiyor ama geçmedi bir kez hast gittim düzenli sancım çıktı o biraz korkutmuştu fakat normalmiş ilk gebeliğim olduğu için evhamlıyım allah hepimizin yardımcısı olsun sende korkma yani tecrübe etmiş biri olarak sabredince geçiyor