Haliseee Arkadaşlar sizde hamileligin ilk zamanların da sürekli kizartmali yada yoğurtlu şeyler canınız istedi mi yemek yemek değil sadece kızartma yiyebiliyorum
[silindi] Haliseee patates kızartması dan başka bişey yemedim ilk 3 ay kızartma nın kokusu resmen bulantımı bastırıyodu apartmanda fln biri yaptıysa kapıyı açıp kokluyodum şimdi gecti şükür artık herşeyi yiyorum 😃😋
dimple94 Haliseee ben de 8 haftalığım sürekli birşeyleri yoğurtlamak istiyorum 😁 ilgisi var mıdır bilmiyorum ama geçtiğimiz haftalarda biber kızartıp sürekli yoğurtla yemek istiyordum.
Nergsozdemr Haliseee bende bunu merak ediyorum ya yağlı ya çocuga bi zararı oluyomu acaba sürekli yiyorum😩😬
Haliseee Bsmlh ben 8 + 1 yemek yiyemiyorum sürekli kızartma onlar da kilo yapıyor ne zaman geçecek bilmiyorum
spaceship Sürekli istemedi. Arada istediği oldu, oluyor. Yiyorum. Bir de şey, başlığı görenlerin de canı istiyor 😁
spaceship Haliseee hayırlı olsun gebeliğiniz, daha çok yeni vücut anca alışıyor sanırım hormonlara. Umarım en kısa zamanda atlatırsınız bulantı dönemini 😊 bebeğiniz bir süre sizin depolarınızdan beslenecek zaten.
Kiymtaysenur Yoğurdu ilk başlarda çok yerdim sonra Bi ara tiksinti gelmeye başladı yani arada çok canım istiyor bazen miğdemi bulandırıyor mesela şimdi de yoğurtlu makarna yaptım ağır yemekler bazen miğdemi çok yoruyor kusunca felan yoğurtlu bir şey yediğimde kussam bile miğdemi yormuyor
Ces Nergsozdemr bir şey olmaz canım haftada en az iki kere patates kabak patlıcan kızartması domatesle soslayıp yedim çocuğumda sapasağlam doğdu hiç korkma canın isterse ye tabiki ne olur sanki :)
Ces Nergsozdemr kilo dersen de çocuğum 4040 gr doğdu ben 11 kilo aldım tabi bunda ne olacak bilmiyorum bakalım 😊
Krtalzyn Benimde canım sürekli makarna çekiyo çıldırcam 😭😂artık yememeye çalışıyorum napim canımızn çektiği şeyi yemesek bişey olmaz heralde😂
Mcakir Haliseee üf evet canım çekti şuan 😂 Akşama patates kızartayım bari 😂 Yemek pek faydalı değil ama. Mide bulantısınıda tetikliyor bilginiz olsun😊
mutluaile11 Haliseee bende sürekli sarımsaklı yoğurt burger king külah dondurması ve hamur işi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️💆🏻♀️
masalsmomm Haliseee bende cok yedim kuru biberle domatesi kavurup yogurtlu yapıp yedim valla halada yerim 🤫