Sulearas 7 + 3 hamileyim yaglı yemeklerden tiksindim sanırım enteresan olan boyle kızartma tarzı yıyınce önce midem bulanıyor Afedersiniz ama tuvalete cıkıyorum arkasından kusuyorum midem oyle rahatlıyor sizde de boyle seyler oldumu midemde inanılmaz agrı oluyor tuvalete cıkınca rahatlıyorum ne yesem lavabodayım
Sinemtnm Sulearas canım ben 12 haftalık hamileyim hala yediklerimi çıkarıyorum yiyemiyorum doğru düzgün zaten normal korkmana gerek yok yani doktorum öyle söyledi ilk 3 ay bazı hamileler daha ağır atlatıyormuş
idiloska Sulearas 6.haftada bulantım başladı 10.haftaya kadar çektim, kabus gibiydi. Prilam kullanıyorum 15+3’üm çok az yemek yiyebiliyorum çok yediğim zaman bulantım oluyor hala.
Beyzanur_54 Sulearas aynı bende senin gibiyim şuan benimde 7+3 ve mide bulantısı mahvetti beni yağlı yiyecek kokusu hiç bişeyini istemiyorum akşam azcık yedim direk çıkardım sadece yeşil elma yiyorum
Ezgi99 Canım bende 11 deyim çok zor geçti bu zamana kadar 4 kilo verdim doktorunla konuş istersen bana ilaç verdi onunla ayakta duruyorum zofer diye bir ilaç benimki
Ezgi99 Ama hiç korkma bebekle alakalı ben bugün doktordan geliyorum o alması gereken vitamini alıyor kilosu falan gayet iyiydi folik asit kullanıyorsun demi
Sulearas Ezgi99 evet folik asit kullanıyorum dikkat edıyorum meyve yıyıyorum ki eksik kalmasın hiç bişeyi annelik korkusu boyle bişey galiba yada ben fazla panigim
idiloska Beyzanur_54 ben de öyleydim :( patates haşlama, simit, galeta, ayva, muz, kızarmış ekmek, bunlar da iyi geliyor. Doktora sorun ilaç alabilirseniz alın. Allah dayanma gücü versin inşallah.