Mucizeeemmmmmm 33+3 doğum kanalına girmiş bebeğim sizinkiler kaçıncı haftada girdi ?? Erken mi şimdiden girmesi
Mutlubirannee Mucizeeemmmmmm Doğum kanalına girmesi demek doğumunun bir nevi başlaması demek bildiğim kadarıyla. Siz eminmisiniz girdiğine? Kafasını dayamış falan olabilirmi?
GAda Mucizeeemmmmmm oğlumda 30 haftada doğum kanalına girmişti yattım sürekli yer çekimine karşı koyacaksın demişti doktorum 37 haftada doğdu dikkatli ol bence ama zamanın haftan iyi sağlıkla kucağına al benişini
Yldz3 Mucizeeemmmmmm doğum kanalına girmeyle baş aşağı dönmesi farklı şeyler sizinki doğum pozisyonu almıştır bence kanala girse erken doğum riskiniz var diye belirtir doktor yatmalısın vs der
Mucizeeemmmmmm Mutlubirannee doktorum sadece doğum kanalına girdiğini söyledi sonra konuşamadık doğuma gitti çünkü
Alps Erken mi bilmiyorum ama ben 35+6 yım henüz girmemişti. Çarşamba gideceğim bakalım girmiş mi. Belirti oluyor mu doğum kanalına girince 😂
Mutlubirannee Mucizeeemmmmmm Doğum pozisyonunu alması kafasının dayanması falan normalde, ben 38 haftadayım ve daha doğum kanalına inmedi ki hiçte duymadım burda okuduklarımda kanala girdiğini