Baharsancak Kızlar milyoner yarışmasıyla dün duymuş olduğumuz Liyuza ismi sizce nasıl :) anlam olarak pek bişey bulamadım. bilgi olarak Hz. Adem ve Hz. Havvanın çocuklarından biri ve Habil’in ikizi. Olarak geciyor.
minikturta Baharsancak yanlış anlaşılmasın ama ilk gördüğümde içimden ay hayır yaaaa demek geldi ama bebiş sizin karar sizin öptüm 🙈
Gulsen4224 Baharsancak cnm sanki araba markası gibi anlamını bilmiyorum araştırmadım bakmadım ama değişik geldi bana 🌺
Baharsancak minikturta heheheheh Defne Nil e karar verebildik biz sonunda :) bu ismide merak ettim açıkçası nasıl geliyor diye
Zeynepreyyan Baharsancak anlamı hiç bir yerde yok ama ilk okuyunca gayrimüslim ismi gibi geldi bana. Defne Nil çok daha güzel
Didi6 Baharsancak Liyuza ismini hiç beğenmedim ama Defne ismini de beğenmiyorum. Defne isminin anlamını iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/defne-isminin-gercek-anlam-ne-dinen.html?m=1
Baharsancak Didi6 defne Türkçeleştirilmiş bir kelime ve ağaca verilmiş bir isim mitolojik olarak düşünmüyoruz bence o yüzden defneyi ağaç anlamında düşünerek koyucaz insallah