HasibeBurhan12 Kızlar 15+6 yız ve bundan bir kaç hafta önce göğsümü sıkmamla bir damla süt gelmişti sonra hiç dokunmadım dün gece kendiliğinden baya akmış atletimde 1 TL den büyük şekilde lekeyle farkettirm sizce erken değil mi gelmesi
aras22-07 HasibeBurhan12 goguslerini sıkma bitanem. Ne zaman gelecegi belli olmaz herkeste farklılık gösterebiliyor. Ara sıra goguslerine masaj yapabilirsin hafif hafif ama sıkmamalısın.
_abc_xyz HasibeBurhan12 kesinlikle goguslerini sikmaaa sikarsan sut kanallarini tikarsin ve erken doguma sebebiyet olursun sut kanallari acildigi icin ara ara kendiliginden akar. Doktorum soylemisti
HasibeBurhan12 aras22-07 evet geçenlerde burada okudum Rahmi kasarmış süt geldiği zaman içim çok değişik oldu korktum dün gece de öyle içim boşalmış gibi hissettim ağlama geldi bu sefer de sütüm böyle düşünürsem kesilir gelmez diye düşündüm korktum 🤦🏻
HasibeBurhan12 Busbus58 göğsüm de küçük normalde çok şaşırdım bu bebeğimden önce 1 düşük yaşadım 1 ay sonra hemen hamile kaldım acaba arada fazla zaman yok ya onun etkisi de olabilir mi hormonlarım tam düşmeden yükselmiş olabilir mi
aras22-07 HasibeBurhan12 yok endişelenme kesilmez ama göğüslerini hafif hafif masajla rahatlatabilirsin sertleşme oluyor göğüslerde çünkü. 😘😘Korkma bide hormonlardan dolayı duygusallasmissindir muhtemelen🥰Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz
civcivimm_ Erken gelmis senin doktoruna danis canim ben 35 haftalik hamileyim ama hic boyle birşeyle karsilasmadim
sherlock_anne HasibeBurhan12 yani önemli olan uyarılması. :) uyarılıp sütü akıttıktan sonra rüyanızda bebek bile görseniz akar
Buketkucuk HasibeBurhan12 benim de 21-22 haftaları arasında geldi krem sürerken farkettim. Bir de duşta temizlerken geldi. Rakı beyazı şeklinde ama bence sıkma göğüslerini o bebeğinin ilk sütü ve onun için çok yararlı🤍😊
HasibeBurhan12 Buketkucuk benden direk su gibi geldi zannedersem daha süt değil kanallar açılınca sıvı geldi
Zeynepreyyan HasibeBurhan12 göğsünü sıkma bir daha süt gelir mi diye 15 haftada da süt geliyor mu gelmiyor mu diye düşünmeye gerek yok