Azrabetulunannesi Sedagb 25+3 de gitmiştim 800 gram demişti şu an 28 haftalığım 30 da gidicem bakalım
Eddii Sedagb 27.hafta kilo 1230 boyuda bende eşimde uzun boylu olduğumuz için bebeğiniz uzun boylu diyo cm olarak söylemiyo😁
Tugba1421 Sedagb bende bugün gideceğim kontrole 23+3 üz en son 800 gramdı 24 haftalikken bakalım şimdi ne kadar😊
Sedagb Eddii genellikle uzun anne babaların bebekleri daha uzun doğuyor ablamında öyle olmuştu. Çocuklar şimdi de yaşıtlarından uzun😅
Ohaezgi Sedagb ben 29.haftada gitmiştim o haftama denk grlmişti kontrolüm 950 grdi. 25 haftalıkken 1150 gr olanları görüp tribe giriyorum ya😔
Sedagb Ohaezgi üzülmeyin, beslenmenize biraz daha dikkat eder farkı kapatırsınız😊 ben de uzun süre kustuğum için beslenememiştim şimdi şimdi sağlıklı beslenmeye başlayabildim.
Kepiiiiianne Ohaezgi genetik olabılır eger ailede minyonluk varsa. Benımki de 26 haftalıkken 970 küsür biseydı. Haftasıyla uyumlu olsun sağlıklı olsun gerısı önemli değil🙏🏻😉
0znur Benim doktorum boyunu hiç söylemiyor, sordugumda da artık boyu ultrasona sığmayacak kadar olduğu için söyleyemem demişti Ama herkes ne güzel biliyor 🙄