Gulsen4224 Icozf1 cnm bende erkeğe benzettim Bebeğini ama doktorun Daha iyi bilir elbet rabbim gönlüne göre versin inşallah🤲🏻🌸🥰
Nehir1 Gulsen4224 merhabalar keseye göre anlıyor musunuz 🙈7 haftalığım da ilk çocuğum sağlıkla gelsin tabi ama merakda edilmiyor değil 💜🌸
Gulsen4224 Nehir1 cnm keseye göre bakmıyorum keseye göre yanılma payı oluyor daha küçük bebeğim yuvarlak olup sonradan fasulye keseye dönenler oluyor 🌸
Halise2121 Benim d fasulye gibi en başından beri doktor kız dedi diyer iki kızımın kesesi yuvarlakti mesela oyle şeyler yanıltıcı yani
Emircan Kızlar kesenin yuvarlak yada fasulye oluşundan çok, bebegin kesenin sagınamı solunamı yakın yerleştiği önemli kese yorumlarında ☺️
Halise2121 Emircan sağ solda yanlış bilmiyom bn de tutmadı iki kızım sağımda donlendi bu bebeyim solumda ama gene kız diyor doktor anlayacağın bazen oda tutmuyor 🤣🤭
Emircan Kubrams55 imgyükle yaz google a sonra tıkla fotoğraf yükle var devam et en son da linkini kopyalayıp yapıstırıyorsun yoruma
Munaa Gulsen4224 ben de hep kiz istiyorum ama doktor pipi gosterdi belki yaniliyordur diye sana da sormak istedim 🙈hayirlisi olsun artik canim detaylida haber veririm sana cok saol 😍☺
Gulsen4224 pinar92_ öyle mi cnm göstermiş annesine minik kuzunun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim💙🤲🏻😇
Emircan Halise2121 öyle değil kesenin sağı yada solu senin sag taraf yada sol tarafında olması fark etmiyor :)
Gulsen4224 Munaa rabbim hayırlısını nasip etsin cnm inşllah pipi görmedim bende sağlıcaklı olsunda haberlerini bekliyorum 🌸🥰