Bsraao Merhabalar ben 7 haftalık gebeyim kesem yamuk kalp atışı i duyduk . Kese yamuk . Düşük olabilir dedi. Kesesi yamuk olup sonradan düzelen varmı . 🍀🙏
aysealtuntas Bsraao Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende 8+5 günlük hamileyim kesemin bozuk olduğunu söyledi bu gün doktorum kese 17.7 olmuş yolk keseside göründü ama bebek yok hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻😔
ikizgebe Bsraao benimde 7. Haftada bebeklerimden birinin kesesi çok küçüktü bebek 11 mm ise kese 12 idi doktor kesesi küçük olanın kalbi duracak dedi. Çok şükür 17. Haftadayız ikiside sağlıklı kesede düzeldi🙏🏼
Mls123456 Bsraao evet cnm benim ilkinde kayan yildiz seklindeydi 1 hafta yattim hep birde pregostan hap kullandim diğer hafta gittiğimde kese yuvarlak olmuştu cok şükür kızım dünyaya geldi sende kendini yorma dinlen
Aysoo Kalp atışı duyduysanız sıkıntı yapmayın saglikli isr bi şekilde tutunur Allah n izniyle benim de böyleydi kese doktor aynisini soyledi sukur su an 35 haftalığız
altintaslar Bende 7+2’yim. Benimde kesem düzensiz doktorum sağlıksızsa düşer dedi. Cumartesi doktora gittim kesemi daha kötü bekliyormuş, ama geçen haftaya göre büyümüş. bebeği ve kalp atışını göremedik. Cuma gideceğim vajinal ultrason yapılacak.
ikizcanlarim2021 altintaslar inşallah duyarsınız kalp atışlarını❤️ Umarım bi problem yoktur seninledir rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın ben de riskli gebeyim kanamam lekelenmem oluyor hep bi evham korku.. inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Bsraao altintaslar canım benim doktorum bana yüzde 50 yaşar veya düşer dedi. Kalp atışını duyduk pažartesiyr kadar herşey belli olacak Allah yardımcımız olsun
ikizgebe Bsraao aminnn cümlemize inşallah 🙏🏼 Ben kalbi duracak deyince doktor değiştirdim diğer doktorum şey demişti genetik bozukluğu varsa durur ki bu onun için iyidir. Sen şu anı düşün onlar seninle ve hala yaşıyolar konuş onlarla iyi düşün demişti🙏🏼 Sende sonuç ne olursa olsun anı yaşa hala seninle ve seni hissediyor🙏🏼
aysealtuntas Bsraao Bsraao Rabbim yar ve yardımcımız olsun güzel haberler almayı nasip etsin hayırlısıyla sağ salim kucağınıza alalım inşallah🤲🏻
Bsraao Mls123456 ya inşallah sağlıkla buyutirsun kızını ❤️ amin canım inşallah kalkmiyorum bende progestan kullanıyorum beslenmeme dikkat ediyorum inşallah düzelir canim