Kaderaslan Melisaaa16 pahalı ben onyuzden ceylanda yaptırmıstım doktor yarım saat cok detaylı sekılde ılgılendı bılgılendırdı cok hoşuma gıtmıstı 🙂
neslihann87 Melisaaa16 6 ay önce 300 liraya yaptırmıştım şuanki fiyat nedir bilmiyorum ama memnun kaldım çok detaylı inceledi ve anlattı cd ve 1 adet ultrason verdi 1 saat sürmedi en fazla 15 dk falan
MKrasnic Melisaaa16 biz sonamardan randevu aldık 400 TL, fakat dün acil bir durum nedeniyle fakülteye gittik. Cuma günü muayene olacağım orda. Bir de oraya soracağım
Kaderaslan Melisaaa16 ciddimisiniz e gecen hafta persembe gunu arkadasım ıcın sordum ındırımsız hali 350 tl dedı anlasmalı sendıka varsa 280 tl dedı
Melisaaa16 Semazrl evet yeni başladım aslında geçen hafta ilk gittim nurhan Çelik güleryüzlü bir doktor devam edicem sanırım
Melisaaa16 Semazrl ben de Hatice hanımı istiyorum ama kontrol günümde yer yoktu bir hafta önceden almak gerekiyor sanırım, doğumu henüz sormadım 2020 yılı için 3500 olduğunu duymuştum
Semazrl Melisaaa16 eski fiyat o ama zam gelmiş sanırım evet randevu bı hafta önce almak gerekiyor benimde son haftalarim inşallah randevu günüm gelmeden doğurmam 😀