uykusuz1parol Burcinsrdgn 14 haftaligim kendimi tutmaya calisiyorum magaza gorunce hani boyle yanlis hareket yapmissin gibi bakan teyzeler amcalar vardir ya onlar gibi tovbe tovbe diyip bakmamaya calisiyorum 😂😂😂
Oykuaygun Burcinsrdgn ben hemen başladım 🙈 indirimleri kaçırmadım. Yani çok çok şey almadım bikaç parça aldım sadece. Şubatta e bebek indirimi oluyormuş şimdi onu bekliyorum 😅😅
uykusuz1parol Burcinsrdgn Ama detayli ultrasondan sonra kesin baslamayi dusunuyorum o zamana kadar sabretmeliyim diye dusundum tabi yine dayanamadigim ufak tefek kucuk parcalar oluyor
masalsmomm Burcinsrdgn 14.haftada cinsiyetimiz belli oldu hastane komtrolunden somra dogru bebek magazasına kostum 🙈 ufak tefek begendıklerımden aldım cıtcıtlı badi battanıye takım gibi 🥰
alenrenas1 Burcinsrdgn ben 20. Haftadan sonra 24 falan baya alısveriş yapmıstım 32. Haftada bitti tamamen
Cemrece Burcinsrdgn Ben de 18 haftalik oldum ama 26. haftada falan baslamayi dusunuyorum tabi orguler ormuyo da degilim 🐣
Bebek-geliyor Burcinsrdgn 18. Haftada cinsiyet kesinleşince yavaş yavaş almaya başladım. 24. Haftaya kadar kıyafetleri tamamladım ufak tefek eksikleri de 28. Haftaya kadar tamamladım şimdi 34+4 deyim beşik dolap hastane çantam hazır beklemedeyiz 🐣🥰