Byn-4242florya 11+5 haftalık gebeyim lekelenmem geldiği için doktor progestan verdi fitil olarak kullanacakmışım daha önce kullananlar varmı ve yan etkisi falan oluyormu acaba ?
Angelsmom29 Byn-4242florya benim de en başında kanama lekelenme oldu 7 haftada bitti 15+4 haftalık hamıleyım hala devam ediyorum ben içiyorum sabah akşam 1 kez
Gulsummyuksel Byn-4242florya fitil olarak kullandığında çok yan etkisini görmüyorsun kuzum sabah sadece ilacın tortuları geliyor gün içindede gelebilir ilacı koyamadığını düşünme normal
BegumIscanTunc Byn-4242florya 6+3 ten beri fitil olarak kullanıyorum şuan 11+5 im hiç bir yan etkisini görmedim tam tersi çok daha fazla ise yarıyor
gaamzee Byn-4242florya tansiyon düşüklüğü yapıyor bende aptal gibi dolanıyorum yan etkileri var maalesef bi an önce kullanmayı bırakmayı bekliyorum
Sedanurcivan Bende 6+3 üm kanamam oldu ve progestan verdi denildiği gibi akıntı şeklinde geri geliyo rahatsız edici bi durum
Mommmyyy Byn-4242florya fitil gibi ittir içeriye bir saat falan kalkma ayağının altına yastık koy ki ilaç çıkmasın hemen, fitil olarak kullanıldığında yan etkisi olmuyor ve daha iyi etki ediyor . Kalan kısım zaten gün içerisinde geri geliyor endişe etme