MehZey mlsmrtgl son 10 dan sonra gelmeli bence bekledikçe büyüyor büyüdükçe 😰 hayır hayır düşünmek istemiyorum 🥴😃
Elifhusna MehZey kıyamam ya sürekli senin postların bana denk geliyo 😁😆senin bebisin inatçı galiba gerçi benimde öyle son 16 ama gelen giden yok arada bi ufak sancılar o kadar benim kizimda inatci anam😭🤣
MehZey Elifhusna bizim ki hantal çıktı hergun post açıyorum resmen korkutuyor beni artık 🥴 bu gidişle doktor suni önerecek herhalde 😰
MehZey 2prens-annesi ahh sende aynı kaderi paylasiyorusun bizimle 😃 peki bundan sonra ki süreç nasıl isliycek doktor bişey demiyor mu
Elifhusna MehZey ya benim minikte kilosu filan iyi yerinde gelmiyo ya temizlik mi desen yürüyüş mü desen yaptım olmuyo Rabbim ne zaman isterse oda zamanıyla gelir insallah🌸
2prens-annesi MehZey inan bilmiyorum çarşamba randevum var o zaman belli olur heralde ya doğurur gelirim yada yine karnımı alır gelrim 3 hafta oldu gitmyeli ağrım tutsun gidiyim dedim ama yok tutmadi
MehZey Elifhusna zaten zamanları var her birinin ama gerçekten yorucu geçiyor son günler bende hergun temizlikten yoruldum 😒
Elifhusna MehZey ay bende dün depremde oldu ankarada korktum eşimde korktu dedi belki bu korkudan doğum yaparsın yok yine olmadı 🤣
Elifhusna MehZey çok zorlaniyorum nefes almaktan yürümekten merdivenlerden inerken karnimdan dolayı inemiyorum önümü göremiyorum
Astadavistabeybi MehZey doktor cumartesiye kadar beklerim gelmezse fitille veya suni ile başlatırım dedi 1 cm açılma varmış bolca yürü dedi 🤷🏻♀️
mrs_elisah MehZey inşallah 😀 o değil ağdaya gidicem kuaföre ama ne zaman gitsem bilemiyorum 😀😀 Bi kalk git diyorum kendime bebek gelir filan sonrada diyorum ya daha gelmezse tekrar çıkmasın 😀😀 siz ne zaman gittiniz ağdaya naptınız