Duygus97 Passiflora yaa 😍 ben bu aralar hiçbir şey hissetmiyorum mide bulantısı hariç sizinde mi öyle
Pelinsen Duygus97 bende 12 haftada gittim tahinde bile bulunmadi cok merak edersen 14 haftada belli olcak dedi
Duygus97 Pelinsen benim 12+1 de ilk tahmini yaptı kendinden çok emindi. Sağlıklı olsunlar da önemli değil birkaç hafta geç öğrenmek
Passiflora Duygus97 Bende basindan beri olmadi bulanti ama koku hassasiyeti devam 😖 Artik hareketlerini de hissetmek istiyorum cabuk gecsin gunler :))
Duygus97 Passiflora ayy ne güzek bulantı olmaması🤗 inşallah o günler de gelir bir an önce karnımda kıpırtı tarzı şeyler hissediyorum iki gecedir damar atması diye düşünüyorum 😊 hareketleri de görürüz yaşarız inşallah
BegumIscanTunc Gupssse yok canım daha yaptırmadım 20 ocakta yaptircam o zaman 13.hafta olucam belki onzaman cinsiyet tahminide yapılır diye
Passiflora BegumIscanTunc bende bel agrisi cok bu aralar. Ozellikle kuyruk sokumu agriyor ayakta durdukca 🤯
BegumIscanTunc Gupssse bende bel ağrısı ve sancı tarzı ağrı var şu aralar araştırma yapıyorum kese büyüdükçe kaslar gerildiği için oluyormuş o ağrı ama bel ağrısı neden 🤔 diye düşünmüyor değilim yani 😔
Gupssse BegumIscanTunc çok düşünmemek lazım ama benim de elimde değil doktoruna sordun mu ya da yakın zamanda muayeneye gittin mi
BegumIscanTunc Gupssse en son 31 aralikta akşam acile gitmiştim herşey yolunda dedi doktor şimdi 20 ocakta gidicem tekrar doktoruma yazdım yat kalkma dinlen dedi zaten 6+3 ten beri hep yatıyorum
selinlika Kubranrilhn 14+4 olduk bizdee 1 temmuzda doğum görünüyor 🙈 oğlum olucak inşallah sağlıkla gelsin bebişlerimiz🙏🏻👼🏻💙