ayse95 Kediannesi123 doktorumdan cok memnunum sordugum butun sorulara tek tek vevap veriyo ultrasonda falan tek tek anlatiyo
Rabis01 Kubranrilhn canim nasil temmuz yaa yanlis yazmis olabilirmisin benm bebegim 25+4 ve benm dogum tarihim 13 temmuz
Yldzz97 Rabis01 bizde 24.haftadayiz bana tahmini doğum tarihi 2 Ağustos diyorlar çok saçma geldi yanlış mı hesaplıyorlar anlamıyorum
Aysegulyksl Kubranrilhn Uygulamada 15 temmuz görünüyor doğumum 25+6 siz nasıl 7 temmuz oluyorsunuz doktorunuz mu tahmin etti bizimki henüz birşey söylemedi çünkü
Dume Ben şunu anlamadım ben 24 hafta 2 günlüğüm Temmuz 26 dıyor sızmadık 15 haftalıkta 5 Temmuz dıyorsunuz boru benı aydınlatsın
Rabis01 Gulsun19 doktoruj en geç 13 temmuza dogurmus olucaksin dedi sezaryan yada normal konusunu konusmuyor bebek karar verir buna diyor hic bir sekilde normale yanasmiyor bence bayada yaşli oldugundan dolayi galiba bende normal istiyorum bebegimde sezaryan istiyor gibi şuanlik makat duruş hayirlisi bakalim
Nilaryamoms Herkese merhaba bende 26+2 deyim kizim olucak alisverise basladinizmi ben kizimdan kalanlari ayikladim sadece henüz bisi almadim .
nergiz__ Yeni başlık açmaktansa başlığı hortlatalım mı? Son durumunuz ne temmuz anneleri biz 32 haftalık olduk bebiş ters duruyor sürekli idrar torbamı tekmeliyor altıma kaçırıcam o yüzden bi gün 🤣
Ecemyldrm nergiz__ bizde 31+1 olduk midem çok kötü ayaklarım çok şişiyor nasıl gidicek böyle bilmiyorum valla 🙈
Ozge1123 nergiz__ 29 haftalık olduk biz ama iki hafta önden gidiyoruz şuan en son 20 temmuzdu şimdi nolcak bilemedim doktor makat pozisyonunda dururyor dedi inşallah döner o zamana kadar. Sezeryandan korkuyorum sanırım 🙄
E-Y nergiz__ 29+6 olduk bizde yarin 30 haftalık olacağız inşallah 😊 Zaman geçmiyor şu sıralar. Gece uykusuzlukları başladı artık hareketinden uykumdan uyanıyorum 😊 karpal tünel sendromu var ellerim uyuşuyor 😔 onun dışında iyi gidiyor hamilelik 🌹
nergiz__ Ecemyldrm Benim de ellerim ayaklarım çok şişti uzun süre oturunca ağrımaya başlıyor bide avcumu kapatamıyorum şişlikten galiba tuzlu tüketiyoruz çok
Ecemyldrm nergiz__ ben tuzlu da tüketmiyorum aslında ekstra tuzu tamamen kestim ama bu yasakta evde kaldık yürüyemiyoruz ve bende şeker çıktı sanırım ondan şişiyor birde yüzüm acayip şişti yasaktan sonra insanlar şok olacak beni görünce 😂