Kubranrilhn Biz bugün 14+5 olduk, tahmini doğum tarihimiz 7 Temmuz 👼 Henüz cinsiyet öğrenemedik ve bu yüzden alışverişe başlayamadık. Sizler cinsiyet öğrendiniz mi, nasıl geçiyor günleriniz ☺️👼
Hducjsks Kubranrilhn bende 13+3 den selamlar temmuz 16 doğum insallah gosteriyor takvim Allah sag saglim kucağımıza almayi nasip etsin cinsiyetin8 ogrenemedim hala hastanede korona oldugundan dolayi sık sık gitmeye korkuyorum… 20 haftalikken gidicem insallah kesin net ogrenirim belki..
Merveee6 Kubranrilhn 10+5 haftalık hamileyim ağustosun 4 ü gözüküyor ama bende Temmuz annesi olabilirim bence :)
BegumIscanTunc Kubranrilhn 11+5 haftakiguxt şuanda 28 temmuzda dogucak olarak gösteriyor hakkımızdan hayırlısı 13.haftada kontrolümüz var o zmaan bakalım artık cinsiyeti icintbisey dicekler mi tahmin yürütecekler mi?
Kadze Merveee6 bende 10+2 ikinci sezaryen olacağı için muhtemel temmuz sonu olcak:) bide geç döllenme ama aradaki açık ikişer üçer gün kapanıyor gibi bakalım ağustosa sarkacak mi temmuzda kalacaj mi:)
slnurn BegumIscanTunc ayy olursa aynı gün doğum yapıcaz 😍 bende 11+5 cuma günü ikili testim var cinsiyet tahmini yaparsa sana söylerim
Ee3434 idiloska cinsiyet belli olmuş bende 15+1 deyim 13 de doktora gitmiştim söylemedi cinsiyeti merak ediyorum alışveriş yapamıyorum hiç 😏😄
Pelinsen Duygus97 bende 12 haftada gittim tahinde bile bulunmadi cok merak edersen 14 haftada belli olcak dedi
mmk01 Sedarknn yaa bnde 15+1 deyim banada 13 cübhaftamda erkek gbi dedi ama bu hafta içi başka bi doktora gidecem sırf cinsiyet için 😂
Tugce7798 Kubranrilhn 14+0 dan selamlar temmuzun ortası dogumum Kız dediler ama dha erken pek inanamadim ilerleyen haftalarda gittigimde tam net belli olurmus o zaman alisverize basliycaz 😍
tgg 14+6 temmuzun ilk haftası bekleyecegiz dedi doktorum cinsiyet bu hafta ögrenicez ☺️ simdiden tedirginim dogum ve bakabilme konusunda 🥺 hayirlisi bakalim
minikturta Kubranrilhn günaydın hanımlar 😊 bizde tam 13 haftalığiz 😍 henüz doktora gidemedigimiz için cinsiyet tahmininde kimse bulunamadı malesef 🥰 doğum da 20 temmuzu gösteriyor bayramın ilk günü eğer o gün gelirse uzaktayım ne olur bilmiyorum inşallah Eccik öncesinde gelir 😀😀😀
Yasemnnnnn Sedarknn bende 15+4 haftalık 2 temmuz gibi hesapladım ama bı doktorum erkek diğeri de kıza benziyor dedi bakalım hangisi bilecek ☺️
BaharBA Kubranrilhn 14+3temmuz annesyim doktr kiza benziyor dedi ama yarin gene gtcem bakalim arrtikkk
Kbrnr_krkmz Kubranrilhn benim tahmini doğum tarihim 11 temmuz 14+1 ama Çarşamba doktora gitcem cinsiyeti ogrenirmiyim acaba
minikturta Kbrnr_krkmz bu haftalar da kesin değil kuzum yani tahmini olarak söylüyorlar tutar sana erkek der bikac hafta sonra detaylı ultrasona girince kız olduğu ortaya çıkabilir yani böyle bi ihtimal de var💜
Kubranrilhn Kbrnr_krkmz 12.hafta da bile öğrenenler var Kuzum bence pozisyonu uygunsa doktor tahminde bulunur ☺️