happypregnant29 Kızlar bugün muayene gittim doktor kardiyoloji de baksın dedi baktı ekg eko çekildi tansiyon holter takılacak haftaya. Neden her gebeye mi takılıyor dedim kadın yuvarlandı bişiler dedi ama sonuçlarda da bulgular normal diyor anlayan bilen var mı
Kbras happypregnant29 Kardiyolojı hemşiresiyim tansiyonunuz duzensiz seyrediyorsa yada yuksekse hekım gerekli gormustur 24 saat uzerinizde kalıcak ve otomatık tansıyonunuzu olcup kaydedecek.
happypregnant29 Hiç bir şeyim yokmuş doktorun araştırması içinmiş bana bunu söylemeyip korkuttular biz eşimin arkadaşı doktor ondan öğrendik resmen kandırdılar
Gulsahkyc happypregnant29 korkutmak istememiştir canım tansiyonun biraz yüksekse ya da düzensizse holterle beraber bir gün boyunca bakacaklar ona göre ilaç tedavisi verebilir
happypregnant29 Gulsahkyc yok canım bir şeyim yokmuş orda benim kadın doğum doktor eşimin arkadaşı aramış aa o hocanın araştırması vardı bu haftadaki gebeler için ondan yapıyor demiş her şey normalmiş boşuna çok üzüldüm