Kızlar öncelikle rabbim herkese sabır güç kuvvet versin 37+4 te gelen Kenan asafimla doğum suruvenini anlatıp happy kids i indirmeye gidicem❤️8 Ocak akşam saat 12 15 ye sancım başladı her zaman ki gbi yalanci sancı sandım umursamadim 20 dakika geçti geçmiyor sancılarım sonra hemen anneme mesaj attım anlattım neler yaşadığımı kızım takip et falan diyordu artık dayanılmaz oluyordu sancılarım eşimi uyandırdım duşa girdim o da yanımda durdu ılık su ile duş aldım çantalar hazırdı ama hemen gitmek istemedim biraz daha evde skuat yapiyordm yürüyordum saat 2 oldu gece annem aradi gelin artık hastaneye dedi eşim ve kayınvalidem ile hemen gittik acilden giriş yaptık dogumhanede muayene oldum doktorumu aradılar yatış verin dedi yatisim yapıldı ben sancı çekerken iki kişi doğum yaptı 😁😁 sancılarım 100 e vuruyor fakat acilmam 1 cm çok zorlandım sabaha kadar koridorda yürüdüm nst ye baglandin lavman yapıldı vs sabah oldu doktorum geldi hayla açıklık 1 cm böyle olmaz çocuk eşten düşer dedi saat 2 ye kadar acilman oldu oldu olmadı sezeryana alicaz dedi aglamya başladım çünkü çok korkuyordum sezeryandan saat 13 30 da serum takıldı sezeryan hazırlıkları başladı saat 14.00 da doktorum geldi hazır mısın dedi evet dedim annem giremicek diye ağlıyorum çünkü aşırı anneciyim korkuyordum o olmadiginda neyseki hemsir ve hemşireler çok espirililerdi ameliyathaneye girdik gulduryolar falan anestezi uzmanı geldi belden iğne yaptı öldüm 😒çok acıdı ayaklarım da hafif uyuşukluk oldu fakat tam uyusmadi bir daha yaptılar yine uyusmadi tansiyonum düştü bayılmışım o sırada doktorum soruyormus Hatice hanım uyuşmuyor tam uyutcaz diye bende kafamı sallamisim hatırlamıyorum tabi sonra bir saat sürmüş ameliyat önce oğlumu indirmisler yarım saat sonra ben inmisim aşırı sacmalamisim narkozdan 😁😁 hafiften kendime geldgmde oğlumu emzirtmeye çalışıyormuş hemşire tabi hatirlamiyorum taki oğlumu görene kadar gördüm kendime geldim canım oğlum deyip ağlamaya başladım sonra öyle öyle kendime geldim saat 17.00 da oğlumu tam anlamıyla gördüm göz göze geldik o kadar tatlı ki maşallah 🧿❤️😂 bütün ağrılar vs hepsi boş geldi bana saat 23 00 da yürümeye başladım şuan da evimdeyim annem oğlumun altını degistiryor 😁😁 ağrım var ama dünya umrumda değil ❤️biraz uzun oldu ama hep anlatmak istemiştim 🧿umarım siz böyle zorlanmazsiniz hepiniz sağlıcakla alın bebisinizi kucağınıza 🧿❤️