Mucizeninannesi07 merhaba ben de doktorumu değiştireceğim o yüzden geçenlerde post açmıştım hatta sağ olsun hanımlar yardımcı oldu. Durumumuz çok benziyor o yüzden yazmak istedim. Ben de kadın doktor arayisiyla 2 doktor değiştirdim birincisi yanlış ilaç tedavisi uyguladı, ikincisinin sürekli neden aradın, neden geldin der gibi davranışlarına ben tahammul edemedim 😀 ağrılı biraz zor bir ilk gebelik oluyor benim de, haliyle sürekli iletişim halinde olabilmek istiyor insan. Dr önerisi istediğimde buradan ve çevremden herkesin memnunum dediği 4 kişi öldü 4u de erkek 😀 ben rahat ederim açıkçası zaruret halinde ve sağlık için cinsiyet ayrımı olmaz gibi geliyor bana ama eşim çok karşıydı. Artık kaygılarımi görünce o da ikna oldu. Ben de medicanada volkan bey ve Okan bey/bir de jimerde Aral bey arasından bir seçim yapip gideceğim sanırım. Siz sigorta da yapmışsınız aslında o konuyu da merak ediyorum bilgi alacahim hastaneden. İnşallah içinize sinen bir doktor bulursunuz ama doktorun rahat hissettirmesi gebelikte gerçekten çok önemli. O yüzden cinsiyet ayırmayı derim aslında tabi karar sizin. Medicanayi tercih edersem sanırım volkan beye gidecegim