Merhabalar annelerim , bugün itibariyle 14 günlük anneyim çok şükür. 39+1 de sezeryan doğum yaptım. Sezeryan doğum beklediğimden kolay( burada kastettiğim şey anestezi kısmından korkmamdı) ama sonrası beklediğimden zordu. Bende fazla kiloda olduğu için epeyi bir süre kendi başıma kalkamadım uzandığım yerden. Ama zaman ilerledikçe hareketlerim artmaya başladı şimdi çok şükür daha iyiyim.
Tavsiyelerim çektiğim başka sıkıntılarla alakalı. Göğüs ucum yara oldu hala yara. Aslında doğumdan önce soğan sürmenin iyi geldiğini biliyordum ama çocuk memeden tiksinir korkusuyla yapmadım ve şu an aşırı pişmanım keşke yapsaydım. Kesinlikle yapın göğüs acısı çok kötü. Bunun dışında bir gün ateşim 39 a çıktı. Hatta covidden şüphelenip test yaptım ama süt ateşiymiş. Süt kanallarım tıkalı olduğu için ateş yapıyormuş. Bunun içinde sürekli ılıktan biraz sıcak suyla masaj yapın gerçekten rahatlatıyor. Annelik 14 günde bile zor ve mükemmel birşey olduğunu gösterdi. Allah isteyen herkese nasip etsin, bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alın. ☺️🌸