Fly38 Oksapar 6000 bulamıyorum elimde sadece 2 tane kaldı. Fazla olup vermek yada satmak isteyen olursa acil dönüş yapabilir mi lütfen 😔😔😔
Nilasyamom Fly38 canım ben oksapar 4000 bulamayınca Enox 4000 aynısını kullanıyorum buna da bak belki vardır aynı içerik
hilal913 Fly38 internette ilaç takip sistemi var ondan iğnenin hangi eczanede bulunduğuna bakabilirsiniz yalnız eczaneler yok diyebiliyorlar benim gittiğimde igne yok diyen eczane tanıdık birini devreye sokunca vermişti cok üzücü bir durum
Fly38 hilal913 ilaç takip sistemine baktım ve baktığımı söylediğim eczaneler siz göremezsiniz bizim elimizdekini diyim sert çıktılar ben anlamıyorum bu sistemi ya yazıklar olsun. Zar zor 5 tane daha bulabildim 🤲🏻😔
hilal913 Fly38 ben de anlamıyorum ya bir şeyler dönüyor ama olan bize oluyor cimer e de yazdim bakanlığa iğne bulamıyoruz hayati riskimiz var diye gelen cevapta iğnenin piyasada olduğu vs yazıyor sözde hiçbir sıkıntı yokmuş şaka gibi
hilal913 Bana da burdan bir arkadaş gondermisti sagolsun Allah razı olsun ondan, size de gonderebilecek biri denk gelir inşallah
hilal913 Fly38 fark ettim de birisi size yazmisti elimde var diye oksapar 4000 diye bir konuda gördünüz mü onu
Fly38 hilal913 aaa tamam şimdi anladım ne demek istediğinizi. Bildirim gelmemiş tekrar konuşmayı okuyunca gördüm çok çok teşekkür ederim
Mom8 Fly38 canım Talas koza eczanesinde vardı en son orayı bir arasana bana arkadaşım elimde kalanları verdi diye almamıştım ihtiyacı olanlara kalsın diye
EbruliiK Fly38 merhaba hibor enox yada clexane olarakta piyasada bulabilirsiniz. Şu an covit tedavisinde de kullanıldığı için biraz zor bulunuyor. Ben de kullanıyorum İstanbul da eczanede buldum.
Tazeanne2641 Fly38 kocaeli ama iki adet var malesef bende çok zor bulmuştum dogumum yaklaştı dige bıraktım