Ogrtmnanne2 27. Haftada sancılarım, kasılmalarim başladı doktorum yalancı sancılardir dedi rahim ağzında incelme olmadığı için çok umursamadı nst’ye bağlamadi. Karnım sürekli sertti ne uyuyabiliyordum ne oturabiliyordum bı gariplik olduğunu hissettim ama hareketlerimi hiç kesmedim hatta hareket ettiğimde daha iyi hissediyorum diye hiç durmadım yerimde. 32. Haftada idrar kaçırdım sandım ıslaklık oldu, ertesi gün tekrar olunca acilden hastaneye gittik 80-90larda düzenli sancılarım çıktı suyumda sızıntı varmış. Doktor ciğer geliştirici yapıp doğuma hazırlamıcam seni doğumu durdurucam dedi yatışim yapıldı. İgneydi serumdu, fitildi derken bir sürü ilaç verdiler. Eve gönderdiler evde devam ettim ilaçlara 35. Haftaya kadar evde yattım suyumu kontrol amaçlı hastaneye sürekli kontrole gittik şimdi çok şükür 36+6 olduk riski atlattık. Normal hayatıma geri döndüm artık hareketlere başladım. İnşallah riski olan tüm gebeler bu haftalara sorunsuz gelirsiniz. Yatmak gerçekten kötü birşeymis 3 hafta bile beni çok zorladı tüm gebelik boyunca yatan hamilelerin Allah yardımcısı olsun 🙏🏻