Ayse-38
Ayse-38 hemde nasıl belli ediyor kasılmada karnın sertleşiyor sanki altında taş var gibi ilk başlarda göbeğimin bir yerinde top gibi toplanıyordu gerilme hissi oluyordu altında pinpon topu yada tenis topu var gibi bir hisdi…. ilk gebeliğim olduğu için 22. Haftada başlamıştı bebek biyerde toplanıyor sanıp seviyordum onu falan… doktora sordum bebektir dedi geçiştirdi sonra 24. Haftada kanamam oldu 3 gün sürdü hastane yatırıldım nst de sancım çıktı ciğer geliştirici vuruldu ilaçlar falan kanama durdu yine orda da başka doktora sordum böyle toplanma hissi var diye oda bebek dedi…. sonra başka şehire başka doktorlara gittim ne bebeği kasılma o dediler nst ye bağlandığımda bende takip ettim o toplanma oluştuğunda 60-70-80 civarında sancı çıkıyordu…. tabiki bu sancıların bir bedeli oldu bebeğimi aşağı indirmiş bu kez bebeğimin başı aşağıya aşırı baskı yapmış şuan wc ye dahi zor yürüyorum …. sancı girdiğindede bel ağrısı kasık ağrı ve bacak ağrısı birlikte giriyor bana ama bel ağrısı regl gibi değil fazlası biraz