Attent Nasibim erkek ama artık ağrılar başladı sırtım çok ağırıyor karninda bir ağırlık taşıyorsun yük sırtına biniyor miğde asitin agzina geliyor sabah 6da yattım son haftalara gelince soru sıkıntılar artıyor rabbim yardım etsin dayanma gücü versin bizlere
Medine-07 Nasibim Ben herşeyden tiksinir duruma geldim sabah bi uyanıyorum başlıyo mide bulantım mutfağa giremiyorum girmeyi bırak yemek kelimesi bile midemi bulandırıyo doktorum prilam verdi o biraz fayda etti ama hala mutfağa giremiyorum sadece bulantım azaldı ve ayrıca çok halsizim 😭
betuuls umaydurununannesi benim gibi birine şükür rastladım 😃 Bende kesinlikle makinadan çıkan çamaşırları asamıyorum bile o kadar kötü geliyor ☺️
Mervi_ss Ay ben hiç yaşamadım 🙈 benim tek sorunum tuvalet kokuyor gibi geliyordu 😂 hergün eşime tuvaletleri ovdurdum yani birde 5.5 aylık hamileyim daha bu ay Miğde bulantısı kusma ben bu ayda gördüm kendimde 🙈 oda bebeğimin hareketliymiş ondan kaynaklanıyormuş allahım herkese kolaylık versin kızlar 😘
Icot Nasibim her kokudan tiksiniyorum, saç kremi , şampuan , parfüm ,özellikle kolonya, yemek kelimesinden bile 😣 henüz çıkarma olmadı ama bulantılar sürekli var.
Cemrenuraydin Nasibim ben de yaşadım. Şimdi 25 haftalığız, ilk 5 ay ağzıma yumurta balık süt sürmedim. Çok kötü koktu. Şimdi geçti her şeyi yiyorum. Oğlan:)
Gupssse Brs34 buzdolabının kokusuna ben de dayanamıyorum eşim koku yok dese de ben inanamıyorum nasıl oluyor geçti mi sizin?
Brs34 Gupssse sabah eşimden erken işe gidiyorum onu buzdolabını açması İçin uyandırıyordum hiç bir şekilde tahammülüm yoktu😂😂😂 11. Haftada bi anda kesildi
Buusraa16 Bana da mutfağın yanı sıra koltuklar yatağım ve yatak başlığım kokuyo evimden soğudum 🙈 çözümü olanlar varsa itina ile dinlerim😟👀
Gupssse Brs34 esim sabah ise giderken kahvaltılıklari cikarttiryorum malum ben evdeyim ama bazen unutunca çok kötü oluyor ınsallah geçer ya mutfaktan tiksindim
2_pamukannesii Nasibim 19+6 20 olucaz yarın inşallah ilaç da kullanıyorum ama daha tam olarak geçmedi