Sonunda bende doğurdum🙈🙈🙈
Normal olarak doğum tarihimiz 6 hazirandi 26 Mayıs sabahi hafif sanciyla uyandık akşama kadar hafif sancim ve akıntım vardı eni sonu aksam saat 10 a kadar dayanabildim ve ılık bı duş alıp hemen acile gittim ebe muayene etti 2 cm açıklık var yatisini yapicaz dediler ve yatisim yapıldı gece boyunca hafif sancılarım oldu ve sabaha kadar sadece 1 cm açıklık olmuştu toplam açıklık 3 dü tekrar öğle üzeri bakıldı hala açıklık aynı ve öğlen 1 gibi suni sancı vermeye başladılar akşam sancılarım oluyordu ama çok şiddetli değildi akşam 8 de doktorum geldi hala açıklık aynıydi ve sancim da çok fazla yoktu suyumu patlattı ve 11 e kadar bekleyeceğiz eğer ki hala sancin olmaz ise sezeryana alacağım dedi suyum patladiktan 1 saat sonra şiddetli sancılarım oldu ve saat 11 de açıklık 7 cm olmustu inanılmaz derecede sancı çekiyorum ve artık dayanacak gücüm kalmamıştı ve artık sancılarım 2 dakika da 1 e düştü ve sonra doğumhane ye aldılar 15 dakikan sonunda kızıma kavuştum çok şükür 27 Mayıs 2018 saat 23.38 de kızım kollarimdaydi ve çektiğim her acıyı unuttum 2980 gram 50 cm i rabb isteyen herkese nasip etsin insallah. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 😊🙈😊❤