Hazelatillahasan merhaba arkadaşlar ikinci gebeliğim büyük oğlumdan kalma kıyafetlerin bi kaçında sarı lekeler olmuş 2 senedir kullanılmadığı için lekeleri nasıl çılarabilirim direk makinada yıkasam çıkar mı
Ikinciyibekliyorum Hazelatillahasan ayni seyi bende soracaktım canim . Ilk kızımdan kalan kıyafetler cok fakat bazılarında sarı lele olmus daha yıkamadım bende cunku 6 ay üstü kıyafetler zamanı gelince yıkarım dedim ama belki vanish kosla leke çıkarıcı ise yarar diye düşünüyordum bende ama beklemiş lekeler sonuçta çıkarmı bende bilemedim 🤔
Elif1147 Hazelatillahasan canın malesef geçmiyor o lekeler en eyisi dolapta asılı muhafaz etmek kıyafetleri
EmineGneDemir Hazelatillahasan bende yeğenimin kıyafetlerini kullanıcam bazılarını. Makineye attığımda çıkmadı. Beyaz sabunla elinizde yıkayıp öyle makineye atınca çıkıyor
Bilge35 Hazelatillahasan canım önce beyaz sabun ile bi önden elde yıka sonra makinaya at derim.beyaz sabun bu konuda çok iyi.
NaimeYilmaz Bebek kıyafetnde bılemıcem ama beklemekten sararan lekeler cıkıyor koye gönderıcegm yorgan yuzlerı sap sarıydı kullanmamaktan hep söküp yıkadm cıktı sızde deneyn 🌸