Dün geceden beri artan sancılarım vardı ama çok fazla deildi🌺
Eşime vallahi bak dogurcam falan dedim bebek gelior hissediyorum baskim var Altan yuryemiordum o derece azicik azıcık ağrılar neyse kızlar lavaboya oturmaya korktum 😂😂😂gelir diye falan neyseee🤭
Dün temizligimi yaptım sanırım onunda etkiisi baya var ev tertemiz diz vs izledik keyf falan derken sabaha eşim izinli tabi aşkım börek yapım dedim doğumdan önce sabah kalkar yaparız güzelce kahvaltimizi falan filan saat ayarladık tabi neyse ben bir guzek yatim Didim nolsunnnnnn 😂😂😂 sabaha kasilmalarla önce sertlesiyordu ama normal sertleşme deil kızlar normal sertlesirya öyle deil bildiğin makara inen sertlik neyse normal ya dedim tekrar uyudun tekrar aynı lavabo vs bu arada lavaboya cikamiorm ağrım var tabi normal dedim gene aynı bu sefer sancı🤦Allah’ım çok fazla deildi ama bağırarak derecedeydi😂😂😂hadi düzelir dedim normaldir tekrar geldi😬😬😬gene geldi🤪🤪🤪arayla beş dakika ara deil ha iki dakika ara🤪🤪🤪🤪Eman eman🤪🤪🤪 Askimmmmmmmmm dedimmmm uyan uyandı noldu falan vallahi sanırım geliyor 😂valla sana inanmıyorum dedi ya manyakmisin niye inanmiorsun eeee sen herşeye guluyon insan inanamiorki😂😂😂sanki benle dalga geciyorsun dedi🤔haklı adam ben ağlasam bir dakika sonra gulerim,🤣🤣🤣 neyseee sıklaştı bu arada eşimde beni oyalamak için acıyı unutmam için birşeyler yapiorki açımı hafiflet sin😘canım ya napion dedim ama sakinim aşkım napion Allah aşkına dedim oda napim acı cekiyorsu. Belki komik şeyler yaparım iyi olursun dedi güldüm gene🤣🤣🤣
Ardından annemi aradım çığlık tabi anne doguruyorum sanırım dedim tabi yatıyorlar babam birden anneme sarılmış kalk kalk gidelim demiş🤭
Neyse annemler babamlar geldi tabi ben yanlarına gidemiorm annem geldi yanıma ama babamdan utandım annem hastaneye girelimmi dedi yok dedim anne azıcık bekleyelim artsın daha çok ikide bir parmaklamasinlar beni😒
Neyse oturduk tabi ben dururmuyum astigin ortuler kurumuş onları katliorm🤣🤣🤣🤣🤣🤣inanirmisinuz
Annem diyor napiorsun anne ev temiz olsun ne olur ne olmaz 🤣🤣🤣
Neyse baktım artmaya başladı çay vs derken anneeggg gidelim dedim tamam dedi babamı gönder gitsin biz taksiyle gidelim tabi baba yüreği dayanirmi anneme demiş ben nasıl giderim asla gitmem
Beni getirdiler hastaneye bu arada arabada hlen sancı ztn yol on dakikalık bir yol
Neyse giriş yaptık vs beni çatı muayenesine aldı sekiz santim açılma var dedim doğuma qlicaz yukarı çıkardılar bu arada gülüyorum🤣🤣🤣annem diyor insan biraz ağlar ya kızım inanmiorm dogurcagina buune gülüyorsun🤣🤣🤣
Asansörde biraz dedikodu hemşireyle🤭🤭🤭
İmmmm sonraciguma asansör den indim gene çatala çıkardılar😒parmakladilar ama acımadı popisini indir didiler indirdim dokuz cm açılmış ama makat dolu dedi aslında deildi ama sancilardan dolayı sanirm gelmiş😏😏😏😏popisime ilac koydular hopppp kalk dedi ikon ama dedi elinden geldiğince bebeğini ittir tamam dedim nst vs 94falan yazıyor sancı geliii gidiiiyyy qnlamimm🤣ne bilim ne yani🤣🤣🤣öyle deilmi ayoll😂sonra dedim vallahi ben buraya ettim edicem beş dakika bekle öyle makat boşalt dedi tam dedim sıktım ama gelior vallahi dedim bakın rezil olmim gidim tam dediler gittim tuvaletin önünde oturdum ama önce sordum gelmez demi tuvalete yok dediler ilk gebelik ole kolaymi sanıyorsun dediler😂ama ıkınma cinim tamam cinim
Sonra halltim işimi gene nst sancı gelince bakicam dedi sende poponu tut ittir dedi tamam dedim kızlar o sancıyla insan ne yaptığını bilmior🤦asla size diemem bunu şunu yapın veya kolay veya zor asla diemem🤗🤗 neden dimki ilkdeneyimim size akıl vermek istemem ama ıkınma farklı ona gelicem birazdan çünkü ben yanlış biliordum
Neyse popisimi itirdim elle ikon dedi bana ıkı ama bağırma boğazını germe çünkü etki etmez sadece popona baskı yapacaksın ve çeneni göğsüne koyup derin nefes allll ve ikon sesin çıkmasın yaptım valla üçüncüde oldu ikindim suyum dedi pittttt ve ohhh😂😂😂😂ay ne güzeldi sonra tamam dedi sancin gelince ikon dediğim gibi dedi tamam dedim ama sedyedeyim bekliyorlar 10cm olmasını bide bebeği itirmemi bende gelince yaptım yürü dediler annemi aldılar içeri annemi tutum bu arada devlette doğum yaptım anneeggg diyorum ann ggg öldüm bu arada içimde dua etm yide bırakmadı m herkese ettim anne acı bana bak intihar ederem annem gülüyor,😂anne acımasız vicdansız sezeryan olsun oda diyorki kızım sen acıya hani dayanikliydin kızım b n seni böyle bilmiordum bak buna şuna senden daha zayıflar nasıl dogurdular yapar benim kızım güçlü bak kızım ömür boyu amelyat ağrısı çekersin çünkü annem yedi kere amelyat oldu iki çocuk besi kist o yüzden bide eski insanlar bizim gibi yanlarında birileri yoktu😔kurban olim Allah bilir ne çekmiş.
Ondan sonra yere düşürdüm ebeler geldi çatala gel dedi daha baslatacaz
Çıktım ikin dedikçe ikindim bak bebeğinin saçı var hadi birtanem ikon hadi ablacım tama ikinim dediklerini uyguladım hadi az kaldı bu sefer bebek fazla inmior üstten biri gelip bebeğin polisine baskı uyguladı üstüme attı kendini ki bebek insin vallahi o öyle yaptıkça baktım ggelior ihhhhh hadi ablacım ayhhh ihhhhh tabi dua ediorm hallen Allah’ım diyorum nefes tut ve çene göğüse ihhhhhhhhh bağırmak yok kesnlikle bende bilmirodum neyse üçüncüye dier kız geldi yaptiiii ihhhh dedim ondan sonra bebeğin başı bana ıkınma dedi bebek düşer yoksa nefes al ver tamamaldim verdim hopppp bebiş çıktı Allah’ım içim nasıl rahatladı sonra biraz durdular megersem bebek eside dogucak ebe bebeği temizledi yanağıma koydu ama annemde içerde çok şanslıydı baya annem yardımcı oldu işte ebeler abla nasıl biliorsun bunları dedi annem beş yigenin elime doğdu dedi.sonra ben o çatalın üstündeyim biz çatal diyoruz yani çatı muayenesi yapılan yer😒
Parmak soktular anam giren çıkan belli dill,😳
Aman Allahım oda neydi.bu arada sizi keserken acı hissetmiyorsunuz uyustueuyorlar hiçbir acı yok altan.keserken de dikerkende
Sonra ebe oturdu bebeğin eşini alacakti nefes al ver dedi aldım verdim aldım verdim bebgin eşini go çıkardı ayyy oh dedim😳😂ah deme oh Deere😂😂bidekadin ustumdeyken içimden diyorum yavrum vurrrr vur gobus var ama sallan anam sallan😂😂😂
Eşi çıkarı iğneler le gene uyusturdu dikti dikişim çok deil ama var sadece dokun baya hasasmis kan durmuyordu peçete içine koydular vs vs gene aynı bu arada dedikodu yapiorz dikilirken😂
Ondan sonra bebeğim orda😓ağlıyor Allah’ım kızlar dogururmuyum acaba nasıl çıkar sesi çıkmazsa diye korkuyordum😥😥😥insan herşey düşünüyor kuzum okadar tatliki ebeler maşallah nasıl tatlı Allah’ım dediler
Dikildim içime bez koydu vajinaya sonra çıktık odaya bebek yanımda bu arda tekli odaya koydular beni bebegimmmm yani basimdaydi😳ama o an hiç bişey hissetmedim inanamiordim gerçekten hem acım vardı hemde halen benimmi diyorum annem babam okadar mutlu esimhele eşim dojuz doğurdu kurban olurum😓
İlk sorduğu ben öldüm canım yaniormu,🌺
Sonra odada uzandım kanama berbat oldum anne tuvalete gidelim dedim gittik ama başım dönüyor ayakta duramiorm coktim tuvalete cisimi yapım dedim yapamadım kalktım o sırada anne sen git bebek ağlar diyorum oda ağlamaz diyor neyse kapıya geldim annem tutu ismimi söylüyor anne anne dedim gerisi hatirlamiorm sadece arabanın içinde roman havası çalışıyordu Diyorum ki nerdeyim ben en son hastanedeydim rüya goruyorum bildiğin bı baktım sesler annemin sesi ondan sonra ebeler koşmuş ebelerde ismini sayiklior canım bitanem aç gözünü kuzum gözümü açtım annem😥o halı gozleri dolu kucagindayim aglior annemmm annemmm öldün sandım bende o an kendimi unutmuşum anneme bakiorm anne iyi ol anne ben iyiyim ama başım dönüyor beni tutuyorlar tekerlekli sandaly ile odaya geldim ebeler anneme abla su iç diyorlar bende anneme anne bak iyiyim bak üzülme diyorum.
Ebeeler normal dedi hem odada güç kaybettin hem kanama vs kesik falan ondan dedi iyi olunca gelicem kanamana bakcam dedi annem halen korkuyor,😓inanın tuvalete gizliden gittim koşarak geldi
Ebe geldi dikişe baktı sağ taraf morarmış düşmüş um ya annem diyor i an seni zor tuttum öldün sandım dier ebede dediki dokusu çok hasas zor diktim kanıyordu tamam bu morarti normal dedi kana baktı çok iyi dedi işte bebek kaka yaptı falan ondan sonraaaaaaa ve kızlar ağrım var çünkü düştüm o çok acıyor onun dışında popisim agriiiyyiii🤪🤪🤪zorlaniyorsunya sanki halen öyle ayyyy ama inanın normal doğum çok iyi evet çok acı evet çok acıyor evet berbaf ama sonra si okadar iyiki😌😌😌rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın sağ salim kucaklariniza alın insallahhhh🤲🤲🤲