Veyasii Seliminannesi23 eşim Ege umut olsun diyor bi orayı deneyeceğim. Zaten daha yakın bi hastane yok kemalpaşaya
Habibe02 Seliminannesi23 korkuyo insan ister istemez nasıl oldugunu da bılmyrm nasıl bakılıyo catı ya
Seliminannesi23 Habibe02 catala cikiyorsun cnm uzerine ortu seryyo doktorun sonra elle muayene ediyo☺️
Habibe02 Seliminannesi23 ya afedersiniz kimisi diyor 4 parmak kimisi 2 diyo kimisi 3 parmak katıyo dıyo dogru mu
Seliminannesi23 Veyasii esra hanimi tercih etmelisin cnm cok cok iyi bi doktor gerckten bu arada dogum ucretleri artti bilginize yilbasindan once 3000 olan simdi 3500 oldu. Bizde oyle odeyip giris yaptik🤦🏻♀️❤️
Veyasii Seliminannesi23 sezeryan da aynı fiyat mı? Epidural dahil mi fiyata. Bi de Esra hanım hemen sezeryana mı yönlendiriyor yoksa normal deniyorlar mı? ☺️Çok soru oldu
Tubiiko Seliminannesi23 maşallah Allah analı babalı büyütsün canım 🙏 bebeğin taçlanması nedir onu soracağım hiç bilmiyorum ne demek 😬
Seliminannesi23 Tubiiko bende bilmiyordum cnm taclanma annenin rahmine bakinca bebegin sacinin gozukmesiymis☺️
Semabkr Seliminannesi23 Rabbim analı babalı büyütsun canım. Sağlıkla büyüsün insaAllah evladın. Gidince şaşırdım dedin sancın yok muydu ki açılma olmasına şaşırdın? Belirtilerini yazar mısın? 😄
Seliminannesi23 Semabkr amin cnm benim insAllah evet cnm once sordu sancin varmi herhngi bir belirtin falan bende hayir dedim. Ozmn cati muayeneni yapalim dedi yapti ve şok😅☺️
Seliminannesi23 Semabkr belirtlerim. Cok afedrsn Ben sık buyuk tuvaletim varmis gibi tuvalete gidiyordum ama yoktu hicbisey. Zorlana zorlana bi hal oluyordum tuvletten aglayarak ciktigimi bilirim bence acilmam oyle oyle ilerledi diye dusunuyorum❤️
Semabkr Seliminannesi23 ama sancı hissetmiyordun öyle mi? Sadece tuvalete gitme isteği oluyordu. 🤔 Teşekkür ederim canım senide bu yoğunluğun içinde soru yağmuruna tuttum. İlk gebeliğim bende şüpheleniyorum ama daha önce yasamayinca işte emin olamıyorum 😏😅❤️