Evet anneler.☺️🌸 Klasik cümleyi sonunda kurmak bana da nasip oldu veee sonunda bende doğurdum. Çok şükür ❤️Bastan söyliyeyim uzun olucak hakkinizi helal edin😊
oncelikle esimle 1 bucuk yildir evliyiz evliligimin 1 ayindan sonra hamile oldugumu ogrendim Ve sagliksiz bir gebelik yasadigim icin sonlandrldi 😞 ilk 3 ay cocuk dusnmedik doktorumz uygun gormedi 3 ayin sonunda adet gecikmesiyle test yapip hamile oldugumu ogrendim ama icimde hep bi korku var acaba ayni seyleri yasarmiyirim ya aynisi olursa acabalarla oldu hersey hamileligimin 3-4 ayi mide bulantisi ve mutfakta yemek yapamamakla gecti 🤦🏻♀️Persembe gunu randevum vardi ve cati muayenem olucakti 39+2 de gittim doktrumun catima bakmasiyla şok olmasi bir oldu 3-4 cm acilman var yatisini yapiyorum dedi bende hazirliksiz gittigiim icin doktrma uzaktan geliyoruz biz yatisimizi yarin yapsak daha iyi dedim oda yarin kesin gelecksn olur dedi canim doktorum❤️☺️ bizde esimle kabul edip ciktik tabi sıfır sancı suniyle başlatackti doktorum suni biraz korkutuyordu beni 🥺🤦🏻♀️ Cuma sabahi 10 da yatisim yapildi ve icime hep dogan seyde dogumum persembe yada cuma gunu gerckelsecek diye doguyordu ki oylede oldu 😍🤲🏻suni takıldi ilk baslarda bisey yok adet sancisi gibi gidip geldi cok hafifti Plates topunda zipladim en ufak sancida uzanmdm hareket halindeydim ve hamileligim boyunca 1 gun yuruyus yapmis bi insan degilim🙂 11-30 gibi 6-7cm olmustu Doktorum super ilerliyorsun surekli. hareket et dedi
saat 12 neyse yemek getirdiler yemegimi yememle kendimi sedyeden yere atmam bir oldu🥺 anneme anne ebeleri cagir bebek geliyor dedim annem ebeleri cagirdi ve ben kendimi zor dogumhaneye attim catala ciktim😅❤️
Ebem şok ilk dogum ve suni sancinin bukadr hzli yanit vermesi beni cok sasirti bu ne hiz aslicim dedi bol bol dua ettim tabi bende 😍🤲🏻12.30
da doktorum geldi ikinmami istedi ikindim ve benim icin en zor kisim burasiydi ikinman super ama bebek daha taclanmamis dedi ben bir yemege gideyim gelicem taclanir taclanmaz bana haber edin dedi 😊doktrmun gitmesiyle 5 dk sonra bebek taclandi hemen aradilar kadin yemek yemden geldi❤️😊 oo masAllahlar havada ucusuyor tabi❤️🤲🏻ve doktorum ikinmami istedi. İkinmam guzeldi ama nefesim yetmiyordu. Doktorum istersen ebemiz sana yardimci olabilir dedi bende nerden bileyim yardimii ben elimdn falan tutacak sandim 🤦🏻♀️ Onun karnima dirsegiyle bastirmasi benim ikinma istegim bir olunca kaaalk ustumden ben nefes alamiyorum olucem dedim 🥺canim suan kalkamam az dayan cok az kaldi dedi veeee o mucize ses oglum dogdu ve 🥺❤️yavuz selimim artik kollarmdaydi 🥺💙onun aglamasi benim onunla beraber anneeem diye aglamam. Yavrumu giydirrken benimde esini cikartilar ve dikis atmk icin uyusturdu doktorum 3 dikisle bizde mezun olduk yavuz selimim cuma gunu 1-10 da kilosu 2840 boyu 50 cm olarak dunyaya geldi biz 3 gunluk olduk bile simdi yanimda uyuyor misil misil 🧿💙😍☺️Cok guzel bir duygu gerckten Rabbim anneligi layigiyla yapacak olana evlat nasip etsin 🤲🏻😊 sormak istedikleriniz varsa seve seve yardimci olurum❤️😊Rabbim tum
annelere hayirli kolay dogumlar nasip etsin🤲🏻😊