Zehranur_ Merhaba; 16 haftalık hamileyim.. ilk 3 ayımda yaşamadım uykusuzluğu son 1 Aydır yaşıyorum… geceleri uykuya dalamıyorum, dalsamda 1 2 saate uyanıyorum. Bunu yaşayıpta başa çıkan var mı bu durum beni oldukça zorluyor :(
dd34_ Zehranur_ 34 haftamdayım artık uyumak istiyorum uyku akıyor gözümden ama ağrılarımdan yatamıyorum 😔
tgb006 Ben 3 aydır böyleyim 5 te uyuyorum 9 buçukta kalkıyorum yine uykumgeliyor bu sefer uyanmam 1 i buluyor uyku düzenim çok bozuldu Bi türlü düzeltmiyorum
KMerveK Bende 27.haftadayım gördüğün üzere şuan saat sabahın 5 i sinir bozucu bi durum.Hani şöyle çok yorulursun ve tatlı bi uykuya dalarsın kemiklerin bile dinlenir ya öyle kusursuz ve deliksiz bi uykuya ihtiyacım var
Fatmaartr Ben daha 8 haftalık hamileyim ve gece 3te ya da 4 te uyanıyorum ve bir daha uyuyamiyorum.esim ise gittikten sonra 2 saat içinde uyuyabiliyorum onda da kalkmam 1 geçiyor napican bilmiyorum. Yatakta böyle dolanmak saatlerce o kadar yoruyor ki beni 😞
Nisanurunannesi3850 Bende o dönemlerde öyleydim uyusam bile sürekli uyanip tekrar uyuyamiyodum simdi 26 haftalik olduk gayet iyi uyuyorum wc ihtiyacm olmadigi sürece bi süre sonra geciyo galiba kendiliginden