Benim 3.çocuğum bebek yaz bebegi degilse bence kiyafet cok alinmali ve birde tabi ki bebegin gelisimide önemli hoş 5 kilo dogmadıklari surece emin olun yenidoganlar bile buyuk oluyor ben 3 tane 10lu hastahane çıkışı aldım ,15 tane 5li takım, 10 tane 0-1aylık tulum. bebegim 2 aylik oldu tulumlarla vedalasıp 3-6 aya gectik, hastahane cikislarina veda ettik, 5li takimlardanda 6 tanesi elendi digerleri henuz oluyor. ben 5tane sifir kol, 5 tane yarim kol yenidogan zibin almistim onlar gereksizmis yaz olsa az bile ama kis bebegi giyemedi onlari.
0-3aylik uzun kolluda 5 tane almistim onuda cok az almisim sonradan 3-6 5 tane daha ekledim.
3-6 aylik 3 tane tulum almistim. 0-3 aylik normal takimlarda 15 tane ayaksiz. Ben fazla aldim iyi ki almisim bebegin kirli sepeti ayri ve o iyice dolmadan yikamiyorum hepsi birikiyor dolu bir makina aciyorum. Hastahane cikislarinin icindeki penye battaniyeler dahil 7 tane penye battaniye,1 tane nohut battaniye,1 tane orlon, 1 kalin battaniye ve 10 tanede muslin 2 si 50/60 gibi birsey digerleri 90/100 ve inanilmaz kullanisli birsey hele hele banyodan cikarken ilk ona sarmanizi tavsiye ederim aninda suyu cekiyo. Eldiven olarak takimlarin icinden cikanlar harici 3 tane duz beyaz, 1gri ,1 de siyah eldiven aldim. ve dedigim gibi sifir kol ve yarim kol zibin harici ay sunu cok almisim gereksiz almisim dedigim birsey yok, kusma olabiliyor ,ustlerine gecebiliyor hicbirsey olmasa bile ben gun asiri banyo yaptiriyorum 2 kat giydiriyorum temizde olsa cikardigin banyodan sonra bir daha giydirilmiyor. ben yaza kadar allah ömur verirse bunlarla tamamlarim 3 cocuk malum virus ay bu olmuyo bu eksik diyip surekli git al gel yapmak istemedim dolu dolu aldim giydirmedigim birseyde olmadi vedalasana kadar yenidoganlardi simdi 3 ayliklara gectik uzun uzun yazdim ama cidden 2 tane yeter 5 tane yeter deniliyor ya ben anlamiyorum nasil yeter ha yaz olsa pandemi ortami olmasa tamam belki ama ben hepsinde bu sekil yaptim. Gerci ortanci yaz bebegiydi birtek zibin giyebildi onun disinda biryere giderkn takim giydi o zaman pisman olmustum yalan yok. Simdide allah ömur verirse olanlarla yazı gorup yazinda 20 tane zibin alirim gezme olayi olmayacagindan 3 tanede asiya giderken felan diye tsort sort aldin mi tamamdir.