Aycan_akay54 Özel hastanede muane olduktan sonra 15 gün içinde tekrar gidince muane ücreti ödenmiyor ya o 15 gün içinde 1 kere için mi geçerli yoksa 2 kere gitsek de ödemiyor muyuz ücret ?
Ozgglt_ Aycan_akay54 benim gittiğim hastanede muayene olduktan sonra 10 gün içinde bir daha giderseniz muayene ücreti ödemiyorsunuz. Ve size o muayenede herhangi bir işlem uygulanıyorsa sadece onun parasını alıyorlar nst gibi örneğin
svmm Aycan_akay54 10 gün diye biliyorum tek sefer değil 10 gün içinde kaç defa giderseniz ödeme olmuyor
Bittercikolataa 15 gün değil ki 10 gün içinde gitmeniz gerekiyor ödeme yapmamak için. 11.gün dahi olsa ödeme yaparsınız 🤗
Azrabetulunannesi Bittercikolataa her yerde farklı canım benimkinde de 1 ay içinde gidersen para ödemiyorsun
Aycan_akay54 Azrabetulunannesi bir ay içinde bir kere gidince mi ödemiyorsunuz yoksa iki kere de gitseniz ödemiyor musunuz
Bittercikolataa Azrabetulunannesi Ne güzel valla bence en doğrusu her özel hastanede olması gerekiyor. Geçen gun yanlış hesaplama yapmışım 11.gün gittim Doğum paketinden kontrol değil Randevu olarak düşüldü. Kötü bir durum ya