Burcu-2910 Kızlar bende kimyasal kanaması sonrası ara ara kanama oluyordu ben soğan suyu içip arkası gelsin kanamamın derken arkası olmuyordu peceteye silsem bile gelmiyor su sizce normal mi ??
izmirlihatice Burcu-2910 cnm sogan suyu hem.adet soker hemde icindeki pisligi intahap gibi ne varsa soker atar
Burcu-2910 izmirlihatice bende arkası gelmedi ama benı de o şaşırttı ınsallah guzel şeylerin habercisidir
Esmer38 Burcu-2910 kan ver betan belki sıfırlanmıştır ondan da gelmiyor olabilir benimde Aralık’ta oldu 3 gün kanama sonra 10 gün kadar lekelenme oldu kan vererek takip ettim bence sizde öyle yapın
Esmer38 Burcu-2910 sıfırlandı ise inş güzel haberler alırsın. Bende beklemedeyim yumurtlamayı gördüm. İnş hepimiz güzel haberler alırız
Esmer38 Burcu-2910 benim değişti bu ay 22. Günde gördüm diğer gebe kaldığım ay 13. Yumurtlama oldu 14te pik yapmıştı
Burcu-2910 Esmer38 demekki değer sıfırlandılarsa sonra olduğu için yumurtlama geç oluyor ben yine her gunu değerlendirmeye devam ediyorum bakalım