Caniimkizim Tugceaa Maalesef az bebeği almıyorlar mı normalde alalım derler. Benimki 32 de 1800 2000 arasıydı 1 hafta geri dedi doktor
Ozge5353 Tugceaa biraz az sanırım canım biz 33+3 de 2.224gr demişti ama ben cok muz yiyorm bilmiyodm o zamanlar burda öğrendim muz kaşar peynir ceviz badem gibi yiyecekler bebeğe yararmış kilo aldırırmıs
babyackgz Tugceaa 36+2 de 2600 çıktı 35 haftaya uyumlu dedi 34.haftada 2200 dü 31 e uyumlu demişti sizinki kaç haftaya uyumlu çıktı ne dedi doktor?
Fatoemir Canimsinn saglikli oldukdan sonra kilonun onemi varmi saden bir sorun olsa doktorun sana söyler kilosu az sunlari bunlari ye diye
babyackgz Tugceaa perinatologa falan yönlendirmediyse bir sorun olduğunu söylemediyse genetik olabilir protein ağırlı beslenerek sol tarafına yat bakalım canım faydası olacak mı arkadaşımın bebeği de küçüktü doktoru öyle demişti
Asena-34 Aynen genetik olduğu için takma kafana benim bebeğim de öyleydim gerçi 34. haftada 2180 dedi şu an 36. haftadayım ama genetik olduğu için takma sağlıklı olsun önemli olan o
Ozge5353 Tugceaa hiç üzülme canım o zaman genel olarak zayıfsanız genetiktir dediğin gibi ki zaten zayıf ve prematüre doğan bebekler normal doğanlara göre daha hızlı gelişiyor
berus Tugceaa 35+0 da 2430gr dedi son haftalarım benim de almıyor. Doktor genetik minyon olacak herhalde dedi. Bazen olabiliyormuş
Kesosmom berus buna azmı dedi banada aynı günde aynı kgdaydı norml dedi doktor 🤔 daha 4 5 hafta var 1 kg daha alsa ak sana 3.5 doğar neresi minyon
3prensesannesii Tugceaa gayet iyi takma kafaya canım ben 38.2 de Doğum yaptım 2500 kilo doğdu kızım saglikliudi yani önemlisi bu boşver kimseyi takma