uykusuzbirben Seda_gdr97 bende kestirdim hemde eşim kesti sağolsn 😀 inanmıyorum böyle batıl inançlara. Kestkten snra Çokta rahatladım saçım fazla uzundu ve bu durumda bakamıyodm. Doğmdan snrada bakmaya kuaföre gitmeye fırsatım olmicak uzun Bi süre diye 4 aylıkken kesmiştm sanrm.
badeilemerve Seda_gdr97 ben de kestirecektim annem dedi kestirme çocuğun ömrü kısalır 🤪 ama kestirdim temmuzda doğum var rapunzel gibi saçlarla gitseydim bayılırdım valla
Tgckrds Seda_gdr97 ben 3 aylıkken falan kestirdim çünkü çok uzamıştı, kurutmak falan işkence gibi geliyordu. Ömrü veren Allah valla saçımı kestirdim diye çocuğuma bir şey olacağını düşünmek dahi istemiyorum.
Mommmyyy Seda_gdr97 tamamen hurafe nerde yazıyor bilimsel bir açıklaması bile yok dinen bile hükmü yok hiç bir yerde ben kestirdim
ahsnkrmz Seda_gdr97 Ben kestirdim çünkü adı üstünde hurafe 😄 Belirli şeyler vardır hurafe olmayan ama bazen de akılcı olmak lazım.Rabbim ne kadar ömür biçtiyse onu yaşıyoruz sonuçta değil mi? ☺️
ratatosk Saç kestirmenin bebeğe ne gibi Bi etkisi olabilir kullanılan kimyasal yok bişi yok yani tamamen saçmalık. Eskilerin çok canı sıkılıyormuş sürekli bişiler uydurmuşlar kabus gibi çökmüş kalmış üstümüze
Mommy2b Seda_gdr97 2-3 kere kestirmiştim Çarşamba günü doğum ağdasına gittim bir daha kestirdim, gebelik hormonlarıyla birr güzel uzuyor bir güzel ohh 👌🏻
btlslymn Seda_gdr97 hem kestirdim hem boyattım ayrıca avuç avuç dökülen saçlarım artık yok 😊 ne var ki bunda İlahiyatçıyım bu tarz hurafelere inanmamak lazım 😊
baby3_ Seda_gdr97 evet hurafe batıl inanç ama içinde en ufak bi rahatsızlık olacaksa da kestirme ben öyle yaptım. Boyattım vs herşeyi yaptım ama zaten kısa olunca ellemedim bu kadar çabuk uzayan bi dönem yok 😂