Ben yarı ssvd adayıyım. İlk gebeliğimde önce suyum geldi iri bebekti ve kanala girmedi kalp atışları da çok düzenli olmayınca sezaryen oldum iki doğum arası 2.5 yıl olacak gittiğim doktor ssvd yaptırıyor bana da olabilir şartlar uyarsa vakti gelince bakarız dedi ben bazı günler normal doğum istiyorum bazı günler sezaryen bunun sebebi şu evde oğlum olduğu için onu bırakmak sıkıntı olacak normal doğumun günü saati yok gece sancı gelse onu uyandırmak korkutmak gözümde büyüyor. Sezaryende günü saati belli olursa yavrumu gözüm arkada kalmadan emanet eder Öper giderim diye düşündüm. Tabi benim normal doğum isteme sebebim Cabuk toparlanma ama burda dikişi yüzünden 40 gün emzirme yastığına oturan tuvaletini bile yapmaya zorlanan da çok anne okudum. Çok travmatik bir Sezaryen iyileşme süreci yaşamadım 10 günde tamamen evimin işini kendim yapacak kadar iyileştim. Ama bu ara kesisiz doğum için araştırmalarim sürüyor biraz bitkilerden yardım almayı deneyeceğim belki zamanı gelince şartlar her anlamda uyarsa neden normal olmasın