Esersofya Merhaba arkadaşlar 24 haftalık hamileyim kanamam var iki aydan beri,Erken Doğumdan çok korkuyorum 24 haftada Bebek doğarsa yaşarmı sizce?
Umudumm Esersofya yaşayan gördüm ama Allah korusun biraz zorlanırsın cok erken çünkü daha inşallah olmaz öyle bişey
Ozlenenclk Esersofya benim kızım 26 haftalık şuan 2 buçuk yaşında kuzum korkma inşallah zamanında gelir bebişin ama artık Yen'i doğan yoğun bakımı çok gelişti
Tyk53 Esersofya Rabbim yardım etsin korkma ben 17. Haftadayım ve 12 haftadır kanıyorum😒 İnşallah hcbse olmycak sag salim alcaz bebeklrimizii🙏
IremFidan Sen kafana böyle şeyleri takıp bunları düşünüp kendini daha da strese sokma. Allah büyüktür. Hayırlısıyla bişey olmaz..
Esersofya Dün doktordaydım plasenta previa olabilir dedi,yani bebeğin eşinin önde gelmesi,ultrason yapacaklar bakacaklar işte,Norveç’te yaşıyorum ve burada en erken 1 ayda veriyorlar ultrasyon tarihini.aile doktorunda ultrasyon cihazı Yok 🙁
SemaSimsek Esersofya gecmis olsun canim, Allahin izniyle yasar. 3 yil once benimde kizim tam 24 haftalikken dogdu 3 ay hastanede kaldik yogun bakimda kaldi kendi basina nefes alamiyordu daha ama coksukut atlattik. Herseyi cok iyi okul gidiyor simdi hic bir sIkiNtisi yok. Ilk baslarda kinesiste felan goturduk tabi hani yurumezse felan diye ama masaAllah hic bir sIkinti yasamadik. Onemli olan cigerleri gelismedigi icin uzun sure makinayla nefes alabiliyor ancak sonrada oksijene geciyorlar. Allah yardimciniz olsun