Kelebekdegilkepenek cnnceylan bende yorumları okumaya geldim 🙃 hafif ve uygun fiyatlı sadece bebeği güvenlice taşıyacak 4 tekerlekli birşey bakıyorum 😂😂
svmm cnnceylan sunny baby vista alıcam 1500 tl puseti var en beğendiğim yönü katlandığında kabin boy olması
Duygukocc Birmelekgeliyprr pusetlinfiyatı 600 dü sanırım yenidoğumdan itibaren 4 yaşa kadar kullanılabiliyor.Ben bulunduğum şehirde mağazadan aldım ama internet sayfasıda var isterseniz bakın gamzeli_bebe ydi sanırım
Aynrgkagc Mammatürkiye sayfasindan aldim travel sistem 1400 tl ye amortisör lü urun bebek icin daha saglikli dite
Busraors Baby2go travel sistem bebek arabası çift yönlü çok kibar puset dahil arabaya da takılabiliyor 1.553 tl
cnnceylan Komşum da kiwi marka var pusetiyle trendyolda 1350 TL pusetini evin içinde de kullanıyor sağlam gibi
Gmz_ cnnceylan Joie (umarım doğru yazmisimdir 😄) marka şiddetle tavsiye ederim çok sağlam bir marka 4,5 yıl önce pusetsiz olarak 600 tl ye e bebekten oğluma almıştık hala taş gibi duruyor simdi kısmet olursa kiz kardesi kullanacak bir bakmanızı öneririm